Ilyen hajat hogy lehet csinálni?
2012. jún. 22. 18:46
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. jún. 22. 18:50
4/9 A kérdező kommentje:
fffuuuuu:D akkor most melyik?:) tépett vagy rikított?:)
2012. jún. 22. 19:00
5/9 A kérdező kommentje:
ritkított*
2012. jún. 22. 19:03
6/9 anonim válasza:
Ilyesmi hajat szeretnél, Kérdező?
Ha igen, a legegszerűbb ha elviszed a képet a fodrászhoz, ő rögtön megmondja, hogy tépett, ritkított, vagy mindkettő.
Igazából sanszos lehet, hogy mindkettő. Nekem is hasonló a hajam, tépve és ritkítva is van, csak a ritkításról már elfeledkeztem, mert visszasűrűsödött a hajam. ;)
7/9 A kérdező kommentje:
értem:) köszönöm a válaszodat!:) tényleg az lesz a legjobb, ha kinyomtatom a képet, és a fodrásznak mutatom meg:)
2012. jún. 22. 19:06
8/9 anonim válasza:
Ez ritkított!! Nekem tépve van, és nem így néz ki! És mikor ritkította egyszer a fodrász, ilyen volt, de nem szerettem. Elveszett a dússága, és úgy tűnt, mintha 3 szál fityegne lent. Nem szerettem.
9/9 A kérdező kommentje:
értem.köszönöm:)
2012. jún. 22. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!