Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fekete hajamból szeretnék...

Fekete hajamból szeretnék barnát. Hogy tudnám ezt a lehető legkíméletesebben megvalósítani?

Figyelt kérdés

2 éve van fekete hajam. Eredetileg világosbarna volt. Most szeretnék ismét barnát csinálni belőle. Nem kell, hogy világos legyen. Elég lenne az ilyen sötétebb csoki barna is, csak fekete ne legyen, mert már elegem van belőle..:D

Előre is köszi a válaszokat!:)

2012. jún. 21. 22:45
 1/8 anonim ***** válasza:
A leginkább kíméletes, ha lenöveszted, de gondolom, ez kicsit lassú megoldás. :) A feketét szerintem semmi sem fogja be, szóval valami drasztikusabb módszerre lesz szükség sajnos.
2012. jún. 21. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnos a feketére nem lehet ráfesteni, az egyetlen megoldás a lenövesztésen kívül hogy leszívatják, majd ezután befestik a kívánt színre. Gondolhatod hogy nem kíméletes megoldás de sajnos nincs más mód.
2012. jún. 22. 00:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 4 és fél évig voltam fekete egészen múlt hét vasárnapig. már nagyon hullott tőle a hajam és kezdenem kellett valamit sürgősen mert kihullott volna az összes. elmentem az egyik drogériába vettem 4 csomag szőkítőport és 4 12% -os oxit (majdnem derékig érő hajam van) és leszivattam. rozsdavöröses barnás színre fogta le és a hajamnak semmi baja nem lett mert nem sokáig hagytam rajta aztán pár nap múlva pedig kentem rá barna hajfestéket és szerintem nagyon szép lett. De ez is ember függő persze.
2012. jún. 22. 01:45
 4/8 nikk22 ***** válasza:
Colour B4- dm-ben lehet kapni, kiszedi a festéket a hajból. Már használtam párszor, nagyon jó.
2012. jún. 22. 07:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia:) Én úgy csináltam, hogy sötétbarnával kezdtem el festeni és nem feketével. A sötétbarna is majdnem fekete, szóval nem látszik, ahogy nő a hajad, mert tényleg minimális a színeltérés. A legsötétebb barna festéket válaszd:)
2012. jún. 22. 11:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. jún. 22. 11:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Van egy ugynevezett Colour B4 hajfestekeltavolito, nezz utana, eleg jo velemenyek vannak rola:)
2012. jún. 23. 17:44
 8/8 A kérdező kommentje:
A colour b4-et kipróbáltam.. de nem csinált semmit..:\ néhol sötétbarnás lett de amúgy semmi.. :(
2012. jún. 26. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!