Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ebbe a melegbe hogyan hordod...

Ebbe a melegbe hogyan hordod a hajad?

Figyelt kérdés
Tippek?
2012. jún. 21. 16:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
29%

Úgy ahogy szoktam

20F

2012. jún. 21. 16:35
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
konty
2012. jún. 21. 16:36
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Egyértelműen kontyba a fejem tetején. :D
2012. jún. 21. 16:36
 4/15 anonim ***** válasza:
51%
copf és feltűzöm:)
2012. jún. 21. 16:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát, utcára sima copf, itthonra meg összefogom(nem gumival), elkezdem tekerni és körbetekerem a fejemen, aztán lefogom kézzel, és kívülre egy hajgumi(nem tudom máshogy leírni). -másszóval egy konty, ami nem túl esztétikus, 30 mp megcsinálni és kb 2 órát bír szétesés nélkül. Keresek róla fotókat:

[link]

ilyen, csak picit magsabbra teszem és kicsit összevissza áll és ahol a fejjel találkozik a konty, oda nem hullámcsatot, hanem hajgumit rakok, így tartósabb. Persze 15 perc alatt meg lehet csinálni úgy is, hogy szép legyen, de VAKÁCIÓBAN inkább itthon filmet nézek, meg olvasok és élvezem a szünetet.

videó:

http://www.youtube.com/watch?v=G1SS-pldufE

kb 2:15nél kezdődik "az érdekes rész", csak nekem vastagabb a hajam és ezért nem csak egyszerűen körbetekerem, hanem megcsavarom, hogy (egybe vagy öszsébb legyen, vagy nem tom, hogy írjam )? és mikor elkezdem önmagát teekrni, magátol elkezd körbetekeredni a fejemen.

nem tudom, ebből menniyt értettél, de remélem segítettem.

Jó nyaralást!

2012. jún. 21. 16:44
 6/15 anonim ***** válasza:

Így vagy úgy, de mindig összefogom, ekkora melegben nem engedem ki.

A sima, egyszerű kontyokat imádom. Leginkább azzal variálok, hogy hova teszem, pl. fejtetőre, tarkóra, lazábbra, szorosabbra fogom, feldobom egy hajpánttal stb.

Néha összefogom lófarokba és befonom a hajam. Valamelyik nap fonott kontyot csináltam. Befontam a hajam és ebből csináltam egy egyszerű kontyot. Ma pl. összefotam lófarokba és egy csattal felcsatoltam úgy, hogy a hajhossz fele lelógjon, így kb. a tarkómig ért a hajam. :D

Ilyesmiket szoktam csinálni. :)

17/L

2012. jún. 21. 16:56
 7/15 anonim ***** válasza:
Itthon ezzel a nagy 'harapós' hajcsattal feltűzöm az egészet, ha utcára megyek, akkor szép magasra felkötöm 1 csuriba az egészet.
2012. jún. 21. 17:00
 8/15 anonim ***** válasza:

Kiengedve. Lehet nem hiszitek el, de derékig érő fekete hajam van, és egyáltalán nem melegít. Itthon mikor teszek-veszek összefogom, egyébként viszont nem.

23L

2012. jún. 21. 17:06
 9/15 anonim ***** válasza:
69%

én is lófarokba kötöm és ilyen csattal meg rögzítem kicsit oldalazva :)

[link]

2012. jún. 21. 17:26
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Kontyban. Igaz én máskor is úgy hordom. :D

Így: [link]

[link]

Tegnap kipróbáltam azt a divatosabb megoldást, amit előttem is írtak, de behaltam a röhögéstől. Annyira hosszú és sok a hajam, hogy körülbelül 15 centire állt ki a fejemtől kontyban. Úgy néztem ki, mint egy Teletubby... XD

2012. jún. 21. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!