A ricinusolaj ritka szemöldökre is jó?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a hajnövekedést gyorsítja, de vajon a ki sem nőtt szőrt (ritkás szemöldök) serkenti-e a növekedésre? Most vagy "alszanak" azok a szőrhagymák, vagy nincsenek is, nem tudom, de nem akarom szemöldökfestékkel pótolni a hézagokat, ezért érdekelne valami növesztő, dúsító módszer.2012. jún. 21. 11:29
1/4 anonim válasza:
Egy próbát mindenképpen megér. Egy 30g-os üvegcse kb. 200Ft-t és ha csak a szemöldökre akarod használni, ez nagyon sokáig elég lesz. :)
Én nagyon sok embertől hallottam, hogy a ritka, túlszedett szemöldökét milyen szépen rendbe hozta a ricinusolaj.
2/4 anonim válasza:
nekem tényleg csak nagyon kevés volt, de minden este ricinusozom és működik!!!!! ha viszont abbahagyod, újra kiritkul. én szempillaspirált mártok az olajba, rajta hagyom egész éjjel és kész is.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, akkor ki fogom próbálni!
2012. jún. 21. 17:07
4/4 anonim válasza:
igen! biztosra mondom hogy igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!