Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A ricinusolaj ritka szemöldökr...

A ricinusolaj ritka szemöldökre is jó?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a hajnövekedést gyorsítja, de vajon a ki sem nőtt szőrt (ritkás szemöldök) serkenti-e a növekedésre? Most vagy "alszanak" azok a szőrhagymák, vagy nincsenek is, nem tudom, de nem akarom szemöldökfestékkel pótolni a hézagokat, ezért érdekelne valami növesztő, dúsító módszer.

2012. jún. 21. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy próbát mindenképpen megér. Egy 30g-os üvegcse kb. 200Ft-t és ha csak a szemöldökre akarod használni, ez nagyon sokáig elég lesz. :)

Én nagyon sok embertől hallottam, hogy a ritka, túlszedett szemöldökét milyen szépen rendbe hozta a ricinusolaj.

2012. jún. 21. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem tényleg csak nagyon kevés volt, de minden este ricinusozom és működik!!!!! ha viszont abbahagyod, újra kiritkul. én szempillaspirált mártok az olajba, rajta hagyom egész éjjel és kész is.
2012. jún. 21. 12:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, akkor ki fogom próbálni!
2012. jún. 21. 17:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
igen! biztosra mondom hogy igen :)
2012. jún. 28. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!