Mellnövelésre jó a ricinusolaj?
Figyelt kérdés
Ugye a ricinusolaj jó a haj,szempilla,szemöldök növelésére is, így hát elgondolkoztam hogy a mell növelésére is jó-e? :D tudtok erről valamit? próbáltátok már?:)2012. jún. 16. 23:18
1/12 anonim válasza:
A mell tömény zsírszövet, ergo híznod kell ahhoz, hogy nőjön. Akármit kensz rá, feszesíteni lehet feszesít rajta, de növelni nem fogja semmi.
3/12 A kérdező kommentje:
és az mért van hogy valaki duci (legalábbis nem valami vékony alkatú) és mégis pici a melle? meg van olyanis amikor tiszta csont a csaj és akkora a melle mint egy görögdinnye..? csak lehet tenni valamit..
2012. jún. 16. 23:26
4/12 anonim válasza:
Ha a csaj vékony, de nagy a melle, akkor az szilikon. Ha duci, és kicsi a melle, akkor az a kicsi is zsír, ha lefogyna még annyi se lenne neki. A ricinus csak szőrre jó, ergo ha rákened a melledre lehet, hogy megerősíti, befeketíti, megnöveli a szőrt. Szerintem ne próbálkozz vele.
5/12 anonim válasza:
Nem feltétlen igaz az, hogy ha vékony lánynak nagy a melle, az szilikon. Nem egy barátnőm nagyon sovány és még sincs szilikon melle. Egyszerűen genetika.
Mellnövelésre nem jó a ricinusolaj, viszont a görögszénamag tablettát tudom ajánlani erre a célra. Sokaknak bevált :)
6/12 A kérdező kommentje:
köszi:) de én még csak 14 éves vagyok és a barátnőim is annyik nem hiszem hogy az eggyik csontsovány barátnőmnek a nagy melle szilikonos lenne..
2012. jún. 17. 12:39
7/12 anonim válasza:
a haj, szempilla és szemöldök szőr.
a melled nem szőrből van, tehát arra nem jó.
mellnövelésre az ösztrogén jó, de végülis az hormon, tehát nem tudom olyat honnan lehet szerezni a "külvilágból".
8/12 anonim válasza:
14 évesen meg ne akard növelni a melled.
9/12 anonim válasza:
Minden csak genetika kérdése. Neked meg még van időd fejlődni, és nem fogsz azzal semmit se elérni, hogy rákensz ilyen-olyan cuccokat. Egyébként is, ha ilyen könnyű lenne, nem költenének sokan sok-sok pénzt plasztikai beavatkozásokra...
20/L
10/12 A kérdező kommentje:
de pl. ismerek egy lányt aki 2 évvel fiatalabb nálam és vagy 10szer akkora a melle.. és mindenki olyan mostmár hogy a mellmérettől függ hogy szép a csaj vagy nem... és nem birom elfogadni hogy kicsi:(
2012. jún. 18. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!