Szőkítőt keverhetek samponnal?
Figyelt kérdés
Van szőkitő porom s hozzá lötyi amivel szivatni lehet a hajat és ha samponhoz keverném,akkor minden hajmosáskor egy kicsit világosithatna a hajamon. Jelenleg szőkés barnás,amolyan eldönthetetlen kategoria. Festeni stb nm szeretném csak azt h ezáltal ink szőkés legyen. Bevállhat?2012. jún. 20. 23:57
1/8 anonim válasza:
Hát nem igazán ajánlom,hogy belekeverd a samponba. Nekem szőke hajam van és hajfesték+hidrogén keveréke,amivel festve van. A szőkítőpor amúgy jobban roncsolja a hajat,mint a festék. A hajmosás meg pár perc annyi idő alatt nem hiszem,hogy hatna eléggé... sőt úgy tudom,hogy önmagában nem is hat a szőkítőpor csak hidrogénnel keverve,de az meg nagyon kiszívja a hajat. Szóval nem ajánlom! Meg képzeld el,hogyha nem is egyenletesen oszlana el a hajadon...gondolom nem szeretnél szőkébb foltokat a hajadban? Úgyhogy ne tedd!!!
2/8 anonim válasza:
Ha természetes szőkés barnás a hajad,azzal semmi baj nincs. Ha meg le van nőve a festék róla,akkor inkább vegyél egy hajfestéket (szőkét vagy barnát)és fesd be! Feltéve ha nem éppen várod,hogy kinőjjön a hajadból a korábbi festés...
3/8 anonim válasza:
De szerintem jobban jársz,ha egyáltalán nem nyúlsz hozzá!
4/8 anonim válasza:
Amúgy egy valaki vagyok,aki az összes kommentet írta,bár gondolom,hogy feltűnt! :-) 22/L
5/8 anonim válasza:
Én már csináltam ilyet, mikor hajszínezőt akartam leszedni. Vagy 5 percig azért rajta hagytam. Kicsit kivilágosodott tőle persze, de érezhetően rosszabb lett a minősége is a hajamnak =/ Szóval lehet, hogy ha ezt sokszor csinálod akkor ugyanolyan, mintha egyszer leszőkítenéd. Bár szerintem érdemes kipróbálni. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
Festve volt,de a szöszi lenőtt kb 3 cm van a hajam végén csak ,de a hajam alapból is szőkés barnás, a frufrumnál pl alapból szőke,így kb természet adta melírom van :D A célom az lenne, hogy inkább nézzenek szőkésnek mint ilyen eldönthetetlennek :D Akkor mit ajánlanátok?
2012. jún. 21. 08:58
7/8 anonim válasza:
Én még nem használtam de ma megyek keresni szőkítősprayt. Nedves hajon kell használni és még a lenövést is eltünteti és minden hajmosásnál szőkítí a hajat:O
Balea márkájú amúgy,csupa jót hallottam róla,csak az a baj limitált volt úgyhogy ki kell fogni.
8/8 anonim válasza:
Nem tudom,hogy mit tanácsoljak,mert ha szőkés hajat akarsz,akkor előbb-utóbb annak is lesz lenövése,amit végső soron vagy befestesz vagy hagyod,hogy lenőjjön. Úgyhogy ha szőkét akarsz akkor menj be egy fodrász boltba,és kérd,hogy ajánljon neked valamit az eladó...ha szőkét akarsz,azt festeni kell...ha meg nem akarsz mindig lenövést festeni,akkor szerintem hagyd meg természetesre a hajad. Amúgy ha sokat vagy napon,akkor a nap valahogy kiszívja a hajat...Nekem aranyszőke van,viszont nyáron valahogy mindig világosabbnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!