Szerintetek bejöhet ez a módszer?
Figyelt kérdés
Nagyon szép fehér bőrű és szép szöke hajú karcsú lány vagyok, kicsit szeplős a fehér böröm miatt. :)) Most nyáron mindig leégek és akkor hámlik le a bőr az arcomról. Az arcom eléggé duci és nagyon eltér a testem méretétől. Arra gondoltam, hogy mindi amikor lehámlik akkor kissebbnek fog tünni az arcom nem olyan nagynak mivel egy réteg bőr már nem lesz ott. És ha minden évben megcsinálnám többször is akkor szép lenne az arcom most is szép, de nkm nem nagyon szimaptikus ahogy áll a testemhez viszonyitva.2012. jún. 20. 20:13
1/6 anonim válasza:
így ahogy leírtad magad, picit belédszerelmesedtem, olyan aranyos vagy :D egyébként nem fog használni, mivel nem a bőröd miatt tűnik ducinak az arcod, hanem az alatta lévő párnácskák miatt. ráadásul káros is, mert könnyedén melanómát kaphatsz :// biztos csinos vagy így is :)) esetleg próbálj meg más hajat, azzal sokat lehet dobni ilyeneken
2/6 anonim válasza:
Nem, nem hoz bevált eredményt, ha leég a bőröd az arcodon. Nem lesz kisebb térfogatú a fejed mérete attól, hiszen sem a koponyád alakját, sem a bőr alatti szövetek (pl: zsír) mennyiségét nem befolyásolja. A fej alakján sajnos nagyon nem lehet változtatni, ha vékony vagy ahogy leírtad akkor az arcod alakja öröklési tényezőként nem fog semmilyen draszzikus módszertől megváltozni. De ha nem hiszed és úgy gondolod, kapard a bőröd, hátha gyorsabb hatást érsz el és én tévedtem...
4/6 anonim válasza:
Gondolod, ha lehámlik a fejed, akkor kisebb lesz??
5/6 anonim válasza:
Szerintem bejön a módszered - ha az a célod, hogy 33 évesen 55-nek nézz ki a ráncos bőröd miatt.
6/6 anonim válasza:
mivel a bőröd regenerálódik így ahelyett ami lehámlik új réteg képződik...nem válik be...és még egészségtelen is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!