Hogyan csökkenthetném az epiláláskor érzett fájdalmat?
Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 20:46
2/3 anonim válasza:
Feszítsd ki a bőrt, előtte forró vízben fürödj, hogy fellazuljon. Nekem még az is szokott segíteni, ha bedugom a zenét a fülembe, úgy nem hallom a börrögést. Egyszer egyik kezemmel az epilátort húztam, a másikkal utána szorosan egy zacskó fagyasztott borsót. Kicsit szőrös lett, de segített valamennyit.:)
3/3 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy kifeszítem a bőrt és először csak egy másodpercig érintem hozzá a lábamhoz az epilátort. Utána már hosszabb ideig (2 másodpercid :D), majd megint elveszem. Kb. 2-3 ilyen után teljesen ráteszem a bőrömre és apró mozdulatokkal tologatom, amíg az adott területen az összes szőr ki nem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!