Mellkas epilálás?

Figyelt kérdés

Idáig borotváltam a mellkasomat, de meguntam hogy minden héten egyszer, (rosszabb esetben) kétszer le kell szednem.

Vettem egy olcsóbb epilátort és nagy fájdalmak árán leszedtem vele mindent. DE! Szinte ugyan olyan hamar visszanő, és sokszor ugyanúgy szúr mint borotvánál... Már 5ödszörre szedem le, és semmi változás. Mit csinálok rosszul?

17f

2012. jún. 19. 16:44
 1/1 anonim válasza:

Hát ez van:D Hozzá lehet szokni az epiláláshoz, később nem fog annyira fájni. Nekem is az első alkalmak szörnyen fájtak, de most már elviselhető. Szerencsére nekem a mellkasomat nem kell, mert nő vagyok:) De neked se biztos, hogy kellene. Vannak pasik akiknek kifejezetten jól áll a szőr, szerintem!

De azért annyira hamar nem nő vissza, mint a borotvánál.

2012. jún. 19. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!