Egyre rövidebb a hajam?
Amióta szőke lettem egyre rövidebb a hajam.. Eredetileg barna vagyok , szóval muszáj minden festésnél leszivatnom a tövét és vasalom is a hajam.. De nem minden nap , szóval azt sem mondhatnám , hogy agyonra vasalom..
A hajfestékemmel van a baj vagy minden szőkének "rövidül" a haja ? Mert pl amikor fekete volt a hajam, az gyorsan nőtt..
Előre is köszi a nem bunkó válaszokat :)
tényleg betartod a tőfestést? A végeire max 5 percre viszed fel? Milyen hajfestéket használsz? Milyen az eredeti hajszíned?
Én összesen 7 éve vagyok festett szőke, 1x voltam fekete is sajnos közbe,de nem lett rövidebb a hajam nem károsodik,ápolom folyamatosan, és vasalom is.
Az is lehet hogy vitaminhiány áll fent nálad,de akkor se tudom elképzelni hogy tud rövidülni magától egy haj?
tényleg betartod a tőfestést? - Nem , mert egy idő után elkezd sárgulni és nem csak a töve , ezért egyben befestem az egészet.
A végeire max 5 percre viszed fel? kb 45percig hagyom az egész hajamon.
Milyen hajfestéket használsz? Palette Skandináv szőke
Milyen az eredeti hajszíned? - sötétbarna
Akkor nagyon rosszul csinálsz mindent:)
Barna hajú vagy eredetileg mint én,tehát a haj eredeti pigmentjei sötétek el kell fogadni hiába leszünk szőkék,ha nem megfelelő színt használsz sárgulni fog.
A Skandinávszőke nem hamvas tehát persze hogy sárgulni fog,palette nagyon rossz minőségű hajfesték azért az szintén roncsolja a hajad. Ha elképzeled a hajfesték szívja le a hajad,tehát a hajvégeidet folyamatosan szívja ne csodálozz ha elhalnak a végek és töredezett lesz és károsodott.
De ezen átmentem én is,olyan volt a végén a hajvégeim hogy végighúztam a körmöm jöttek ki a töredezek részek,szörnyen elhat volt a hajam. Aztán fodrászom kioktatott mit is csinálok a hajammal,utófestésnél csak 5 percig szabad felvinni a festéket.
Plusz vegyél jobb minőségűt,vegyél hamvasító sampont és ápold a hajad hajpakolással és haj olajjal.
Hővédőt használj minden hajvasalás előtt,a mostani elhalt hajvégeket pedig vágasd le és indulj tiszta lappal.
Ha egézséges hajat akarsz ezeket betartod,ha nem nem:)
Köszönöm , igyekezni fogok őket betartani !
Te milyen hajfestéket használsz ? Vagy milyet ajánlasz ?
Illetve ezt az 5perces mizériát nem értem.. Úgy gondoltad , hogy a végeit ne is fessem ? Ha pedig igen akkor először fessem be a tövét , hagyjam rajta mondjuk 40percet és aztán fessem be még 5percre a végeit ? :)
Alfaparf,Loreál,Londa,BES ezek mind beváltak nekem.
Drogériásból csak garniert ajánlom,abból az extra világos hamvasszőkét a color and naturalsból,vagy garnier color sensation ezüst szőke is szép színt ad:) Palettétől én mindig csibe lettem,semmi hűha hatás.
Hamvasító sampon nem színez,csak a sárga részeket üti ki a hajból,minden hajmosásnál használd.
A mellékelt tájékozót nem szoktad olvasni tudod a használati utasítást hajfestésnél?:)) Ott is le van írva tövekre felviszed 30-35 percre a végeire 5 percre és lemosod.
Hajpakolást és a hajolajat is nagyon ajánlom,kallos termékei nagyon jó.
Samponba és balzsamba csak festett hajra való termékcsaládot használj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!