Hullámos hajam van, se nem egyenes se göndör! Olyan semmilyen! 50cm hosszú a fejem tetejétől. Hogy állna ez a haj? És mennyivel lenne rövidebb? Nagyon?
Szerintem úgy nem a legelőnyösebb, mert vasalni meg nem túl egészséges, meg elég sok macera is lenne, de nemtudom, igaz fiú vagyok :)
Üdv
Ez a videó megmosolyogtatott, köze nincs a perfect hajvágáshoz, hiába az a címe....egy kiscsaj megnyirbálta a haját, de nem lett se formája, se esése, semmi....ugyanolyan fazonja maradt csak meg lett tépázva. Elég buta dolog otthon ilyesmivel ügyetlenkedni, de manapság a tépett haj minden formája divat szóval ha otthon a konyhai ollóval megnyirbálja valaki ilyen slendrián módon, az sem tűnik ki (talán).
Szóval én a kérdésedre annyit tudok mondani hogy a videóban egy semmilyen haj van, nincs fazonja, ezért nem tudom hogy állna.
szerintem ugyanolyana csaj haja, mint a video elején!
ne te vágd le, hanem menj el egy JÓ fodrászhoz, és vágass végre valami jó hajat magadnak, hamár unod a régit, biztosan jót fog vágni egy jó fodrász, és akkor már tudni fogod mi áll jól, és talán te is levághatod majd. de szerintem egy évben 3-4szer menni fodrászhoz, nem nagy összeg, viszont nagon nagyon megtud szépíteni, megéri.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!