Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyantázás: Első alkalom. Mit...

Gyantázás: Első alkalom. Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szerdán tervezem hogy veszek, csak mivel eddig borotvával csináltam, nem értek annyira a gyantázáshoz. Milyet vegyek? És körülbelül mennyi ideig bírja ki?(mert a borotva egy hétig se..) Légyszi normális válaszokat, fontos lenne :)
2012. jún. 18. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Én személy szerint először kozmetikussal gyantáztattam, mert ott nem volt esélyem, hogy egyből abbahagyom. .. Én ezt javaslom, egyedül nehéz először :)
2012. jún. 18. 21:45
 2/5 sweetsugar ***** válasza:
Egyet értek az előttem válaszolóval,elsőként inkább látogass el egy kozmetikushoz,ő meleg gyantát használ.Te is vehetsz meleg vagy akár hideg gyantát is.Nekem mind a kettő bevált:)
2012. jún. 18. 22:11
 3/5 A kérdező kommentje:
és ha már nincs időm elmenni? :/ mert most hétvégére lenne fontos "rendbe rakni" a lábaimat...akkor gondolom az se baj ha magamnak csinálom, nem? elrontani csak nem tudok semmit...:)
2012. jún. 18. 23:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Én magamnak csináltam elősször Veet zselé gyantával!:) good. Kitartást! ;)
2012. jún. 19. 01:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Én magamnak csinálom. Nem voltam kozmetikusnál gyantáztatni még soha. Rossmannban vettem "gyantázó szett classic " nevű szettet 750 Ft volt. Tartalma: 20 db gyantapapír csík, 100 ml gyantapatron (görgőfejű). Én a karomat is gyantázóm, ott kb. 1- 1,5 hét alatt nő vissza a szőr. Intim helyen 2-3 hét után a lábon is 2-3 hét. Kicsit macerás mindig melegíteni (vízben kell). Nekem ez a 100 ml patron 2 hónapig volt elég.

A rossmannban most akciós az x-epil cukorgyantázó szett szerintem érdemes kipróbálni azt, mert mintha az olvastam volna, hogy azt vízzel is le lehet mosni. (én olajjal szoktam)

2012. jún. 19. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!