Ti mennyiért szoliztok?
Figyelt kérdés
Nálunk (vidéken is vidék) kicsit sokallom az árakat, bár nem tudok mihez viszonyítani, még sosem jártam korábban szoliban.
Az egyik helyen (fekvő szoli) 5 perc 300 ft. (5, 10, 15 stb percekre lehet menni) értelemszerűen 10 perc 600 ft.
A másik helyen (álló szoli) 6 perc 550 ft (6, 8, 10 stb percekre lehet menni, azonban csak a 6 perc árát tudom, a többit nem néztem meg)
ezek normális árak?
2012. jún. 18. 19:05
11/18 anonim válasza:
Én, átszámolva forintba kb 45 ft-ért megyek percenként, és nincs meghatározva,h 5,8,10 percekre lehet menni, hanem amennyire kedved van, vadiúj Ergoline fekvő szoli. Tuti jó hely! :D
12/18 A kérdező kommentje:
gondolom ez akkor külföldön van, odáig nem megyünk :D
2012. jún. 18. 22:23
13/18 anonim válasza:
Ott. Nem úgy szólt a kérdés, hogy hány km-re van XY várostól a hely,ahova szoliba jártok, igy gondoltam én i válaszolok. :)
14/18 anonim válasza:
2-es vagyok. És a 17 kerben lakom.
15/18 anonim válasza:
2-es, én is! :) Melyik szolikról írtál? Én 90 Ft-ért járok állóba, és érdekelne az 50-es :$
16/18 anonim válasza:
2-es vagyok. Írtam, hogy az messzebb van. A Keletinél a Dohány utcában. De én csak azért nem akarok odautazni. De hátha neked útbaesik, vagy neked van kedved utazni.
17/18 anonim válasza:
Ja, azt hittem itt van a kerületben. :( Azért köszönöm, sajnos nekem az a rész pont kimarad közlekedés szempontjából :(
18/18 anonim válasza:
Én Kispestre járok a Luxura szoliba, ott 80 Ft egy perc és 3-as egységek vannak. Én heti 2 alkalommal járok 6 percre és nagyon szép színem van. Ez köszönhető annak, hogy náluk csak csokicsövek vannak, ami saját tapasztalat alapján a legjobb! Lehet náluk 60 perces bérletet 4500 Ft-ért, 90 perceset 6300 Ft-ért és 120 perceset 7800 Ft-ért venni. Így akár 65 Ft-ra is kijöhet egy perc. 3 hónap a felhasználási idő, többen is használhatnak egy bérletet és nincs megszabva, hogy álló-fekvőbe szabad menni vele, sem az, hogy hány percre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!