Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Használhatom ezt a festéket?

Használhatom ezt a festéket?

Figyelt kérdés
Vettem egy Garnier color sensation hajszőkítő krémet.Ezt 30 percig kell rajta hagyni.Ha nem értem el vele a kívánt szőke színt,utána befesthetem szőke hajfestékkel?

2012. jún. 18. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
igen ez csak leszívja színt nem ad neki. Vegyél ugyanabból a fajtából egy festéket és lemosás után vidd fel.
2012. jún. 18. 16:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem Palette festékem van.Az nagy baj,ha azzal festek utána?:S
2012. jún. 18. 17:04
 3/8 anonim ***** válasza:

hát bajnak nem nagy baj,de lehet nem kívánt eredmény az összetevők különbözete miatt.

Jobb lenne egy féle fajtából,a palettét később is felhasználhatod. Nekem ezt egy fodrász mondta mikor csináltam a barátnőmnek így a haját.

2012. jún. 18. 17:06
 4/8 anonim ***** válasza:
kvittagirl te már kajak elmehetnél fodrásznak, néha akkorákat írsz, csak nézek....
2012. jún. 18. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:

köszönöm,megteszi a kutyakozmetika is :))

amúgy csak sok sok év tapasztalat mögött beszélek:)

2012. jún. 18. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Én sem akarok vagánykodni, de én is elég tapasztalatot szereztem amíg kitanultam és mióta dolgozom a szakmában..
2012. jún. 19. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:

jó szakma is,ha van vendégköre az embernek:)

Sajna sok fodrászt látok mostanában becsődölni:/

2012. jún. 19. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Megesik, mert a sok okos a gyakoriról akar megtanulni fodrászkodni, olyanoktól akik kifejezetten nem is arra vannak szakosodva...:)
2012. jún. 19. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!