Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Középszőke hajfesték sötét...

Középszőke hajfesték sötét barnára fogta be a hajam. Milyen festéket ajánlotok, ami tényleg olyanra fest, mint a dobozon látható?

Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:

ehhez tudni kéne mivel festetted?

amúgy durva,igen kiaakadnék annyi szent!!

2012. jún. 13. 15:38
 2/9 A kérdező kommentje:
palette, de már nem is tudom melyik, 3 napja történt. Azt hittem ki fog fakulni,de semmi :( Milyen márkát vegyek legközelebb?
2012. jún. 13. 15:42
 3/9 A kérdező kommentje:
megvaaan, és nem is közép, hanem világos [link]
2012. jún. 13. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:

hát én garnier-be sose csalódtam még,mindig azt kaptam amit vártam:)

Nagyon jó a color naturals,és a color sensation termékcsaládja is

www.garnier.hu

itt fent vannak a minták

2012. jún. 13. 15:45
 5/9 anonim ***** válasza:

jézusom ezek hülyék? Ez hol világosszőke?

utáltam mindigis ezeket a sima palettéket,én mindig sárga lettem tőle,de te rosszabbul jártál.

2012. jún. 13. 15:46
 6/9 A kérdező kommentje:
kiakadtam rendesen :( :( köszi a válaszokat
2012. jún. 13. 15:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Avon hajfestékek! 1500 egy doboz, és nagyon jók!
2012. jún. 13. 16:28
 8/9 anonim ***** válasza:
hát azt azért nem mondanám..legalábbis nekem nagyon szar volt,olyan mintha be se festettem volna a hajam! Soha többet az biztos nem kéne még ingyen sem:)
2012. jún. 13. 17:15
 9/9 anonim ***** válasza:
A Garniert próbáld ki, környezetember nem egy ember festi azzal a haját, nagyon szép színeket érnek el vele. Amúgy milyen az igazi hajszíned? Mert lehet, hogy az is közrejátszott, mondjuk ha fekete a hajad, de nem vagyok annyira otthon a feketés témában, szóval nem tudhatom 100%-ig biztosra.
2012. jún. 25. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!