Világos barna hajat ha befesteném sötét szőkére, akkor milyen lenne az eredmény és hogyan érhetnék el világos aranybarnát vörös nélkül?
Figyelt kérdés
Igazából két kérdés egybe olvasztva. Most világos-középbarna a hajam, 3 hónappal ezelőtt festettem be Loreal vilagos barnaval es szep vilagos barna lett, de szeretnék egy fél árnyalattal világosabbat és aranybarnát. Lehetséges sötét szőkével? Előtte két évig nem volt festve a hajam.2012. jún. 3. 20:08
1/1 anonim válasza:
Én sötétszőke vagyok eredetileg, és világosabb szőkére festettem be. Kicsit vöröses árnyalatú volt 1-2 napig, utána már nem. Ha szőkítesz, akkor az eleinte vöröses színű szokott lenni, úgyhogy ez alapján szerintem neked is kicsit vöröses lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!