Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajhullás ellen? Többi lent!

Hajhullás ellen? Többi lent!

Figyelt kérdés

Igazából én is a Mickey egér szindrómás hajhullásban szenvedek. Elég lassan hullik, de már minimálisan látszik. Igazából azt szeretném, hogy megálljon a hajhullás, és az a felület, ahol láthatóan kevesebb hajam lett, oda (valami óriási csoda folytán) vissza nőjön. Ez hogyan oldható meg?

Mivel lassan hullik, nem hiszem, hogy háziorvoshoz kéne forduljak, igazából tanácsokra lenne szükségem, hogy Nektek, milyen sampon/hajszesz/kapszula, vagy akármi segített.

Ismétlem, nagyon fontos lenne számomra, hogy a ,,kopaszabb" területen visszanőjön a haj!

Head & Sholders-t használok és 3 naponta mosok vele hajat.

Olvastam már 1-2 dologról pl: Varga meg Bánfi termékek, de mégis melyik a legjobb?

A másik, hogy elég vékony szálú és gyenge tartású a hajam. Erre mit ajánlotok?

19/F

2012. jún. 18. 16:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj be egy fodrászkellékesbe és ott tudnak ajánlani rá biztos valamit. Akár patikákban is kérdezgethetsz.
2012. jún. 18. 17:32
 2/2 Zora242 ***** válasza:
Olyan, hogy hajnövesztő szer nem létezik bárhogy is kommunikálnak a termékek gyártói. Ezt el kell fogadni! A meglévő hajszálakat lehet megőrizni külső szerekkel. A Mickey egér kopaszodás szinte biztos, hogy androgén jellegű, azaz örökölt. Egyedül a hajátültetés lehet a segítségedre és ha belevágsz, akkor válaszd a legfejlettebb SafeSystem-FUE2 módszert. A hajátültetéssel foglalkozó klinikák nagy többsége segít ezen felül egy kezelési tervvel megőrizni a meglévő hajszálakat is!
2012. júl. 1. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!