Tippek trükkök hogyan nőjön gyorsabban a hajam?
Figyelt kérdés
nem nagyon nő a hajam, festem, vasalom (csak hajmosás után), félévente vágtam a hajamból, de aza baj hogy félek gyakrabban mivel így sem olyan hosszú és csak vágnék belőle egyre rövidebb lesz. Olyan túlzottan nem töredezett a hajam, és fodrász csajszi is azt mondta selymes és egészséges.
De nnagyon lassan nő, kb semmit
2012. jún. 17. 20:23
1/7 anonim válasza:
akkor ide is leírom, hogy a haj növekedésének gyorsaságát nem lehet megnövelni!! lehet, hogy mindenféle népi ráolvasás, csodapakolás, rohadtd rága csodaszer azt ígéri, de akkor sem lehet! erősíteni, ápolni azt igen...
2/7 anonim válasza:
Hát igenis lehet hatni rá :) én a tojássárgája + ricinus olajas pakolást ajánlom, mondjuk kell vagy 2 hónapig használni, mire láthatsz eredményt szerintem :)
3/7 anonim válasza:
Így van, a ricinus olaj nagyon jó! :)
Én még csak most kezdtem el használni, de nagyon sok jót olvastam róla, úgyhogy bízom benne, hogy nekem is beválik.
4/7 A kérdező kommentje:
veszek már akkor olyan olajat :D tescoba lehet kapni nem?
2012. jún. 18. 10:27
5/7 anonim válasza:
Gyógyszertárba lehet venni ezt a ricinusolajat.
6/7 A kérdező kommentje:
jah utána már néztem, google képet és énis úgy gondoltam már:P mennyi??
2012. jún. 18. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!