Ha egy centit vágatok a hajamból tényleg gyorsabban fog
nőni vagy ez csak tévhit?
Figyelt kérdés
Hátközépig érő a hajam nagyon sokat ápolom professzionális termékekkel de a vége sajnos törtik.Esküvőm lesz nemsokára és hosszabbra növesztem ennél is.Igaz az, hogy ha vágatok belőle akkor gyorsabban nő?
Az 100% hogy nagyon jot tesz neki,ha az aljabol vagatsz,mert felfrissül,es vegülis nöni ugyan azzal a "sebesseggel" nö, csak eppen meg is latszik.mert a rossz vegü hajszalak,allandoan letörtek,es emiatt nem nö hosszabbra,de mivel "friss" az alja,igy tud nöni! :)
2012. jún. 7. 08:36
2/8 anonim válasza:
Tévhit, hogy gyorsabban nő! Ha nem vágatunk belőle időnként vissza, akkor eltöredezik, letörik a hajunk vége és ezért tapasztaljuk azt, hogy nincsen a hajhosszunkon változás, viszont ha visszavágatunk belőle mindig egy kicsit, akkor elkerülhetjük a hajtöredezést és ezáltal látunk a hosszán változást. Akkor is ugyanolyan gyorsan nő a hajunk, mikor nem vágatunk belőle, csak letörik és ezért nem veszünk észre változást.
2012. jún. 7. 08:52
3/8 anonim válasza:
Ez csak látszat. Azért tűnik úgy, hogy gyorsabban nő, mert nem törik fel a vége. Ha nem vágatsz belőle időnként, akkor a vége gyorsabban törik és vékonyodik, minthogy nőne. Ez adja ezt az érzetet
2012. jún. 7. 08:57
4/8 anonim válasza:
Nem igaz.
Azért gondolják ezt mert amennyit nő a hajad, az le is törik. Ha vágatsz rendszeresen a végéből akkor megakadályozod hogy töredezzen és így látszik majd a növekedés is!
Ha hatásos eredményt szeretnél vegyél a gyógyszertárba Panthenol tablettát, ez vény nélkül kapható. Nekem tipikus árvalányhaj-hajam van és ez eléggé szépen megerősítette, de ajánlom még a SILICEA gél-t is.
Próbáld ki! :)
Remélem tudtam segíteni és szépséges leszel a nagy napon!
2012. jún. 7. 09:30
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!
2012. jún. 7. 10:59
6/8 anonim válasza:
A ricinusolajtól gyorsabban nő! És sokkal jobb lesz a tapintása, minősége. Próbáld ki!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!