Rasztám van és pár tincsemre elég sok wax került. Mivel ez a wax viasz alapú lepergeti a vizet így nem tudom, hogyan moshatnám le vagy legalább egy kis részét, mert nagyon zavaró, hogy tocsog a waxtól. Vagy ez felszívódik majd?
Figyelt kérdés
Valaki segítsen, köszi!2012. jún. 17. 19:50
2/4 A kérdező kommentje:
az addig oké. csak már bele is van dörzsölve a hajba, mert még csak pár napos és mondták, hogy ez ilyenkor fontos. Tehát nem is lemosni, hanem kimosni kéne a waxot a hajamból csak nem tudom, hogy.
2012. jún. 17. 20:04
3/4 anonim válasza:
Szia, én is nagyon szeretnék rasztát, hol lehet csináltatni? Vagy csak ilyen haveri alapon megy (ha van ismerős aki megcsinálja)? Már rég akarok de most erősödött meg bennem igazán a dolog.:D
4/4 anonim válasza:
ne mosd meg 3 honapig..torolkozovel jol csavard ki:),bar attol is fugg hogyan csinaltad/csinaltattad.de a mosast felejtsd el mert sok bajod lessz vele ha ilyen koran mosod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!