Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kár lenne megcsinálni?

Kár lenne megcsinálni?

Figyelt kérdés

[link] ilyen hajat szeretnék ilyenből: [link]

nagyon tetszik.tegnap megcsináltam úgy, hogy ami a képen le van vágva azt hátratűztem. nekem nagyon tetszett. csak attól félek, hogy megbánnám.

kb mikorra nőne vissza?

2012. jún. 17. 18:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hááát nekem nem tetszene :( nőietlen. ne haragudj!
2012. jún. 17. 18:50
 12/19 anonim ***** válasza:

Ismerek egy lányt, akinek ilyen haja van, és állati jól néz ki (16 éves lehet talán). Ráadásul neki még vörösre is van festve hozzá. Egész egyszerűen, ha komoly helyre megy, úgy fésüli, hogy ne látszódjon. Viszont ehhez a hajhoz karakteres, szép arc kell. Egy átlag, kerek arccal nagyon igénytelennek tűnhet. Ráadásul tudni kell hordani is. Vissza értelemszerűen lassan nő, de ehhez GYK sem kell, hogy tudja az ember.

24/N

2012. jún. 17. 18:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal dögösebb az eredeti
2012. jún. 17. 19:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik ez a haj, de én azt mondom, inkább ne nyírasd fel. Mert OK hogy most divat, de ha megunod, hosszú hónapokig eltarthat, mire normális hosszúságúra megnő. És ahogy azt egy korábbi hozzászóló is írta, állandóan utána kéne nyíratni, mert ha megnő pár centisre, akkor már bénán néz ki. Inkább csak csatold el azt a részt, ahogy írtad is, az is ugyanolyan jól néz ki.
2012. jún. 17. 19:58
 15/19 anonim válasza:
Ez egy szar. nehogy ilyet akarjál hordani. Egyébként meg a te képeden a duckface befigyel, gratulálok hozzá.
2012. jún. 21. 11:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Jó a hajad,ne cseszd már el :D Annak a csajnak jól áll,de ha megunja mint már írták,bármikor felrak egy kis póthajat és boldogan él tovább hosszúhajjal.

14/L

2012. jún. 21. 11:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál hogy nem levágatod hanem csak befonod? Mondjuk ilyen fonási technikával mint ami a képen van [link]
2012. jún. 21. 11:53
 18/19 A kérdező kommentje:

hányszor kell még elmondanom hogy nem kacsacsőrözök a képen?! -.-

többieknek nagyon köszönöm :)

utolsó: pont tegnap volt így befonva, úgy hogy ahol rövid lenne ott volt ez a padló fonás:) és brutál jól nézett ki, csak nem fonhatom be minden nap...

2012. jún. 21. 12:48
 19/19 anonim válasza:
Még egyszer sem mondtad, hogy nem kacsacsőrözől, másrészt pedig nem hiszem. Ha tényleg úgy van, tegyed fel a rendes képet.
2012. jún. 21. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!