Kár lenne megcsinálni?
Figyelt kérdés
[link] ilyen hajat szeretnék ilyenből: [link]
nagyon tetszik.tegnap megcsináltam úgy, hogy ami a képen le van vágva azt hátratűztem. nekem nagyon tetszett. csak attól félek, hogy megbánnám.
kb mikorra nőne vissza?
2012. jún. 17. 18:17
1/19 anonim válasza:
Inkább csak fesd be egyszínűre. Ez a barna alapon szőke melír eléggé illúzióromboló. Bárkinél.
2/19 A kérdező kommentje:
nincs festve a hajam.:DD lehet hogy a fények rosszak...
2012. jún. 17. 18:22
3/19 anonim válasza:
De melírozva van. És az nagyon nem szép, bár ez egyéni vélemény. Stílusra pedig minél egyszerűbb, annál jobb.
4/19 A kérdező kommentje:
melírozva sincs.!
2012. jún. 17. 18:24
5/19 anonim válasza:
Ha meg nincs melírozva, akkor tényleg rossz a fényviszony. Úgy törik meg, mintha szőkítve lenne.
6/19 anonim válasza:
egyik barátnőmnek ilyen a haja. de ez a mai világban már "tömeghaj". inkább keress vmi egyedit, vagy találd ki te. amúgy meg évekbe telik mire újra megnő, de ha növeszteni akarod, akkor minek vágatod le? és ha oldalt lenyiratod szinte kopaszra, akkor is 2 hetente irány a fodrász, mert ha megnő pl 1-2 centire az hülyén néz ki. ha hosszú hajat akarsz, miután levágattad, akkor tetess fel póthajat... a sztároknak mindent lehet már..annyir pénzük van, bármikor lehet nekik hosszú...úgyhogy nekik mindegy , hogy milyen a hajuk.. :D szóval, gondolod meg ;)
7/19 A kérdező kommentje:
utolsó kettőnek köszi az értelmes választ :)
igen nekem is a visszanövéssel van a bajom...
de láttam egy csajt az utcán és olyan rohadt jól nézett ki..
2012. jún. 17. 18:42
8/19 anonim válasza:
egyébként hány éves vagy? de amúgy szerintem ne vágasd le..lehet 2 hónap múlva megbánod..
9/19 A kérdező kommentje:
14 vagyok.
2012. jún. 17. 18:46
10/19 anonim válasza:
:DDDd akkor meg végképp ne csináld meg... :D gyerek vagy még... :) csak nézegesd.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!