Melyik szín legyen?
Középbarna hajam van, talán ilyesmi: [link]
Ez az eredeti színem, nem volt még festve. A szemem zöldes-barna. Szeretném beszínezni a hajamat vöröses barnára csak nem tudom, hogy milyen árnyalatot válasszak.
Az a helyzet, hogy nyáron elég rendesen lebarnulok ezért szeretném, ha nem lenne túl természetellenes az összhatás.
Ezeket találtam eddig, amik szerintem szóba jöhetnek, de örülnék ha tanácsolnátok esetleg ti is valamit vagy a mi még jobb lenne megosztanátok a tapasztalataitokat :)
[link] Ez nagyon tetszik és habár tudom hogy ennyire nem fogná be a hajamat mégis tartok tőle, hogy a barna bőrömhöz nagyon mű hatása lesz.
[link] Ez is tetszik csak nem tudom, hogy ez mennyire lenne vöröses.
[link] És van ez a mahagóni ami szintén nem rossz, viszont nagyon félek, hogy túlságosan sötét lesz, majdnem fekete illetve lilás beütést se szeretnék.
Hallottam, hogy a csoki is adhat vöröses árnyaltot viszont olyat is olvastam, hogy valakinek szinte feketére fogta be a haját. Illetve nem tudja valaki, hogy a ricinusolajos pakolás van-e valamilyen hatással a színezett hajra?
Ja és itt van két kép ez a két szín tetszik, persze tudom, hogy színezővel ugyanilyen nem lesz, de valamelyikhez hasonlót szeretnék.
Vagy
Még régebben találtam egy képet amit most nem találok, de keresem :) Az is vöröses barna volt, de kicsit sötétebb.
Előre is köszi!
A hajszíned és a szemszíned mellékes, az arcbőröd színe az, ami számít. Az alapján meg lehet mondani, hogy melyik évszakba tartozol. Ha tavasz v. ősz vagy, akkor a meleg színek állnak jól: szőkéből az aranyos, rezes, vörösből a narancsos, répaszínű, padlizsánvörös árnyalatok, fekete nem, és barnából is aranybarna. Ha nyár v. tél vagy, akkor pedig a hideg színek: jeges, ezüstös szőkék, meggy, borvörös, fekete, hamvas színek.
Ugye ezt még személyesen is nehéz megállapítani, de azt írod, nyáron lebarnulsz. Az ősz és a tavasz általában leég, levörösödik, nem tud barnulni. Ha te tényleg szépen barnulsz, akkor valószínűleg nyár vagy, tehát hideg színeket válassz.
Hát ez a Garnierből az 5.3-as. Ennek lesz egyáltalán vöröses árnyalata?
És pirosat pedig nem szeretnék, szóval nem tudom akkor melyik lenne jó.
Aztán itt a casting 515, ami megint csak nem vöröses
Aztán van a casting 550 amitől viszont félek, hogy ilyen pirosas lilás lesz
Van ez az 535 csoki, amitől viszont félek, hogy nem vöröses lesz hanem nagyon sötét
Szóval valami olyasmit keresek ami nem ilyen durván pirosas lilás és nem is lesz sokkal sötétebb. Szóval milyen legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!