Hanyadik napozás után kezdek el barnulni?
Én is érzékeny fehér bőrű vagyok, ráadásul pöttyös a karom, hátam, arcom sajnos. :(
Ennek ellenére kifeküdtem napozni többször, és látványos barnulást értem el. Jó, nem lettem kokszos persze, de egy fecskében feküdtem ki (fiú vagyok), így látszik a különbség, a fecske által takart területhez képest mennyit barnult a hasam és a combom.
Annyi a lényeg, hogy délelőtt 10:30-11:00-ig feküdtem ki, majd aznap délután 16:30-17:00-ig. Úgy vettem észre, hogy a napi kétszeri napozásnak van inkább hatása.
Ami nekem gond, hogy a mellkasomnál úgy veszem észre, mintha jobban szeplősödne. Szerintetek lehet kapni olyan krémet, ami megakadályozza a pöttyök képződését, de mellette barnulhatok?
Szóval visszatérve a kérdésedre, napi 2-szer fél óra a kritikus kánikula előtt és után hatásos lehet, hozzáteszem, én nem kentem be magam semmivel.
Ja és a kérdezőnek: még mindig a klasszikust tudom tanácsolni: egyszer-kétszer meg kell magad égetni a nappal, hogy barnulj.
Ez régen is így volt és ma is íg van, csak régen teljesen egészséges volt a napégés, ma meg már inkább káros. De leégés nélkül nincs barnulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!