Miért van ez? Mit lehet ellene tenni? Másnak is van ilyen? Napozás, barnulás.
Figyelt kérdés
szóval május 1-én voltunk strandon és a fehér bőröm nagyon szépen lebarnult..mindenki megjegyezte, tényleg nagyon barna lettem.....most egy hónapra rá, nem is igazán volt jó idő, meg hát napon sem nagyon voltam, és már szinte teljesen ki vagyok fakulva....tehát hamar megfog, és nagyon....és hamar kimegy de nagyon a színem....na másnak van ilyen? Mit tegyek h tartósabb színem legyen? esetleg enni vmit, v kenni magam vagy mit?
köszi...
2012. jún. 5. 19:12
1/3 anonim válasza:
A karotin tartalmú ételek segítik, hogy gyorsabban és tartósabban barnulj. Ilyen a sárgarépa, a sütőtök, a sárgabarack. Nem árt a paradicsom sem.
3/3 A kérdező kommentje:
ja nem tettem hozzá előtte jártam....de az is ugyanúgy kimegy..ja és hetente 2x jártam...de köszi:) a répát és társait kipróbálom...
2012. jún. 5. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!