Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyibe kerül az Oplica,...

Mennyibe kerül az Oplica, Xepil krém illetve gyanta?

Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 10:44
 1/6 Samanta :) ***** válasza:
a x-epiles szőrtelenítőkrém a dm-be csak 499 Fft, és hatásos nagyon, és van benne spatula is amivel könnyen eltávolithatod a krémet! Szerintem 500 Ft- ért megéri, tartós és jó!!! Én csak ajánlani tudom!
2013. febr. 9. 16:16
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi, kipróbálom:)x
2013. febr. 9. 18:41
 3/6 Samanta :) ***** válasza:
oplica szőrtelenítő krém: 100ml-es 650 Ft. de ha arcra vagy bikinivonalra szeretnél, akkor van külön oplica krém rá, más árban. ;)
2013. febr. 10. 15:53
 4/6 Samanta :) ***** válasza:

patronos gyantára gondoltál? vagy hidegre? a hideggyanta a Veet-től a legolcsóbb 700 Ft, de a drágább fajták 2000 Ft-ok is lehetnek. meleg gyanta...vagyis patronos: Depileve 100 gr görgős Csokoládé gyantapatron

Ár: 480 Ft nekem a csokigyanta bevált ;)

2013. febr. 10. 15:59
 5/6 Samanta :) ***** válasza:
Sziaaa. most vettem Oplica krémet a dm-ben és csak 599 Ft és nagyon jó illata van.... és a spatula hozzá nagyszerű,de komolyan...nagyon jó... próbáld ki azt tudom ajánlani :DDDDDD
2013. febr. 19. 15:07
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi:))
2013. febr. 19. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!