Hogy csináljátok otthon a francia manikűrt?
Először megcsinálom a fehér részt sablonnal. ezt hagyom a legtöbb ideig száradni, mert ha nem elég száraz, el fogja kenni a lakk, amit rákensz a körmödre. tehát ha megszáradt, akkor áttetsző fehéres vagy halványrózsaszínes lakk 2 rétegben. ezután ha van kedvem, a még nedves lakkba teszek körömstrasszot, végül ha megszáradt, lekenem egy réteg átlátszóval.
a siker titka az, hogy ne akkor csináld, amikor nagyon sietsz valahova, mert ez kicsit hosszabb művelet, mint egy sima lakkozás, és nagyon bosszantó, ha elkenődik, mert akkor kezdheted újra az egészet szarakodást.
nekem amúgy olyan szépre szokott sikerülni, hogy csomóan azt hiszik, műkörmöm van.
23/L
Kellékek:
átlátszó körömerősítő lakk, rózsaszín lakk, fehér lakk, körömmatrica, körömfehérítő ceruza
1.) Átlátszó alapozó-körömerősítő lakkal lekenem a körmöm, megvárom míg megszárad.
2.) Halvány rózsaszín lakkal befestem a körmömet több rétegben hogy kibontakozzon a rózsaszín, lent hagyok egy kis helyet a körmömön a lenti fehér résznek, megvárom míg ez a rózsaszín lakk megszárad.
3.) Befestem fehér lakkal a kimaradt lenti részt és várok míg megszárad.
4.) Alulról a a körmöm végét kihúzom köröm fehérítő ceruzával, amit használat előtt benedvesítek.
5.) Mindkét kezemen a gyűrűsujjamra rakok egy-egy körömmatricát.
6.) Az egész körmöm (nem alulról) átfestem egy réteg átlátszó-körömerősítő lakkal amit már az elején használtam.
A francia manikűrben az a jó, hogy természetes hatást kölcsönöz.
Azt javaslom készítsd el a manikűrt, hagyd a körmödön 10-14 napig, utána mosd le a körömlakkot, és pihentesd a körmöd 10-14 napig úgy, hogy nem teszel rá semmi lakkot. Így elkerülheted a gombásodást.
Abban az időszakban amíg pihenteted a körmöd 2x-3x áztasd be a kezed az alábbi 2 "kéz fürdő" egyikébe, és utána használd a fogkrémes módszert is mert így elkerülheted körmöd elszíneződését:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!