Szerintetek egy 12 éves ( érett ) lány nesszeszerjébe és táskájába milyen dolgok kellenek?
zsepi,tampon/betét,nedves kéztörlő,hajgumi,fájdalomcsillapító(sose lehet tudni),sebtapasz, hullámcsat :DD
nekem ezek vannak benne:D
14L
köszönöm a válaszokat:)
még várok :))
most nem azért de miért ne lehetne egy 12 éves lánynak neszesszerje ???nekem kisiskolás korom óta volt,de nem értem mi ezzel a probléma..
eleinte csak zsepi,sebtapasz,hajgumi meg csattok voltak benne..most már van benne betét,tampon,labello, kis fésű meg stb...
am utolsó te honnan szedted a kotont?azt senki nem mondta...
14L(2.válaszoló)
Figyu..kotonos..nemtudom te hány éves de h nagyon hülyén gondolkodsz..az is biztos..
Egy 12 éves lány már elég idős ahhoz h nesszeszerje legyenn
ha pl.elutazol valahova több napra szerinted ott egy 12 éves lánynak nincsenek szükségletei?!
A normális válaszolóknak és külön a másodiknak pedig köszönöm..megfogadom.:)
Szerintem nagyon is jó dolog a nesszeszer. Mennyivel jobb, hogyha keresni kell valamit, akkor tudod, hogy a nesszeszerben lesz és csak abban keresed, mint az egész táskát átkutatni, mire megtalálod, amit keresel.
Ami szerintem szükséges egy 12 éves lánynak:
- Sebtapasz.
- Kézfertőtlenítő vagy nedves törlőkendő.
- Hullámcsat, hajgumi, kisebb fésű.
- Betét.
- Ajakápoló.
- Esetleg fájdalomcsillapító és/vagy görcsoldó (ha görcsölős vagy fejfájós stb. típus vagy).
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!