Melyik haj a szebb? Melyik állna jobban? (Folyt. Lent. )
Tehát 14/L vagyok,és tanácstalan.Jelenleg mellemig ér a hajam,és nagyon sok.Nem szeretem,hogy ilyen hosszú,és azt mondják a rövidebb jobban is áll,de arra figyelni kell,hogy azért majd össze is tudjam kötni(tesi órán muszáj).Jövőhéten megyek fodrászhoz és nem tudom milyen legyen a hajam,ezért kérdezlek meg titeket is.Világosbarna a hajam,barna a szemem.Ezek a hajak tetszenek leginkább,de nem tudom melyik a legjobb számomra,mert a homlokom magas,tehát frufru kell(most is van).
Itt a képek:
1; [link]
2; [link]
3; [link]
4; [link]
Egyébként egyetlen újítás tavaly volt,akkor Rihannás-ra lett levágva a hajam,egyébként mindig egyenes vonalban levágták és kész,de most már szeretnék valami újat.
Előre is köszönöm a segítségeteket!!:)
nekem a 3.nagyon teccik,sztem neked is jól állna,de a 4. is jó:)
vagy nyomtasd ki a 4 képet,vidd el a fodrászhoz,és ő majd megmondja melyik illene hozzád:)
köszi a gyors választ,a 4. nekem is nagyon tetszik és azt jól összetudom fogni tesire is,ha az lesz:)
Várom még a tanácsokat,hogy melyik állna jobban.De lehet,hogy megszerkesztem úgy,hogy egy lapra kinyomtatom a képeket a 2oldalra és elviszem a fodrászhoz,megkérdezni őt is:D
köszönöm ezt a sok válasz!:)
Leginkább 3-4-es között variálok,szerencsére csak jövőhéten megyek fodrászhoz,addig lesz még időm gondolkodni:)
köszönöm Nektek még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!