Hullámos a hajam és ebben a párás fülledt levegöben akármit kenek rá akármennyire vasalom fél orán belül össze vissza kacskaringosodik nagyon bénán néz ki! Van vmi megoldás?
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 17:43
1/8 anonim válasza:
sajna az enyém is ilyen! nincs megoldás! :(
2/8 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen... Kicsit párásabb az idő, és egyből összevissza áll (de nem hullámos lesz, hanem valami undorító), kócós, és annyira a fejemre lapul, hogy már úgy néz ki, mintha vizes lenne... Utálom! Engem is érdekelne, hogy van-e erre megoldás, mert én még eddig nem jöttem rá...:( Max. az összefogott haj jó ilyenkor, de nekem pl. úgy nagyon bénán néz ki, nem áll jól az arcformámhoz, ha összekötöm...:S)
3/8 anonim válasza:
az én hajam is dettó ugyanilyen-_-" Az én megoldásom,felfogom lófarokba és egy vastagabb gumival összekontyolom:D Esetleg még vizesen befonod hullámos lesz(vagy neked alapból az) és mikor megszáradt közvetlen utána tegyél rá lakkot így tartósabb a hullám:)
Remélem tudtam segíteni!
14/L
4/8 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
de tényleg nincsen rá semmilyen megoldás :S legalábbis én nem tudok, de azért ilyen, mert száraz a haj és a párát magába szívja:S
5/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen hajam van sajna :-( ezért én ilyenkor mindig felkötöm, és így kényelmesebben érzem magam. :-)
6/8 A kérdező kommentje:
sajnos nekem sem áll tul jol összefogva...és mivel már megvan tépve hullámosan is béna! amugy vettem a fodrászomtol jo drágán párataszito hajkrémet de az sem segit :) hát lányok akkor igy jártunk...kitartás
azért köszi a tippeket
2009. júl. 3. 20:20
7/8 anonim válasza:
Tartós hajegyenesítés! keress rá google-on.
8/8 anonim válasza:
sztem ne nagyon vasalgasd mert teljesen ki fog száradni és meg fog töredezni sajna sztem erre nem nagyon van megoldás max 20kiló hajlakk meg hab és úgy vasalás de az meg nagyon nem tesz jót a hajadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!