Hogyan tud természetes módon gyorsan nőni a haj?
Hajmosás előtt kell feltenni és a fejbőrbe masszírozni! Ha csak a hajba masszírozod, attól nem fog nőni, hisz nem a hajhagymákat táplálod vele. Hajhosszra téve csak ápol, fejbőrre téve pedig növeszt. 1-2 evőkanál ricinusolajat keverj össze 1-2 evőkanál olíva vagy étolajjal és ezt melegítsd fel langyosra és úgy masszírozd be a fejbőrödbe, hajadba. Tegyél rá egy zuhanysapkát (vagy zacskót), arra rá egy törölközőt és minimum két órát hagyd bedunsztolva. Utána 2 samponozással kijön :)
Én 100 ml-t szoktam 335 Ft-ért venni.
10-20 cm? Átlagosan 1 cm nő a haj egy hónapban. Ha használsz ricinusolajat akkor lehet, hogy 2-2,5 centit nő (ha szerencséd van). Elvileg (valahol azt olvastam) 2-3 hónap kell, hogy elkezdjed hatni.
Fél év- 1 év szerintem kell.
Előttem már jól leírták, hogyan kell használni.
A haj átlagosan havi 1 cm-t nő, ricinusolaj használata mellett 1,5-2 cm-t.
Bioboltban, gyógynövényboltban.
Ott leginkább csak tiszta illóolajokat értékesítenek.
Olvasd el az illóolajra ragasztott útmutatót. Én ma vettem és oda volt írva, hogy 100% tisztaságú. A tiszta olajok általában 500-600Ft-tól kezdődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!