Derékig érő hajúak vagy akiknek hosszabb! Ti hogy növesztettétek meg a hajatokat?
Figyelt kérdés
És mennyi időbe tellett? Vágattátok? Nekem van egy problémám ezzel kapcsolatban. Az a helyzet, hogy nekem is derékig érő hajam van, de nem úgy, ahogy én szeretném. Ugyanis nekem fokozatos, viszont én egyforma hosszúságúra szeretném mindenhol. Épp ma készülök anyukámmal az aljából levágatni 10 cm-t, hogy hamarabb összenőjön. Szerintetek így hogy vágunk az aljából, gyorsabban fog nőni? Így körülbelül mennyi időbe fog telni, míg tényleg egyforma hosszúságú lesz mindenhol?2009. júl. 3. 15:58
1/3 anonim válasza:
20 éves leszek, fenék alá ér a hajam, és igazán rövidre 4 éves koromban volt levágatva. Nagyon ritkán szoktam a végéből vágatni régen, mert 14 éves koromban elmentem a fodrászhoz, mondtam neki, hogy 5 centit vágjon le, és 15-öt lenyesett, akkor megfogadtam, hogy többet nem megyek fodrászhoz. Nem is mentem, nem foglalkoztam különösebben a hajammal úgy kb. tavaly novemberig. Jó ideje nem nőtt semmit, mert mindig letörött a vége. Akkor kezdtem el pakolásokat használni, meg figyelni rá, hogy minél kevesebbet sérüljön. Elkezdtem centinként vágni a végét. Azóta jobban nő, és vastagabb, egészségesebb a vége. Az, hogy neked mikor lesz egyforma hosszú (az enyém sem teljesen az), az attól is függ, neked milyen gyorsan nő, meg persze attól, hogy most meddig ér a legrövidebb része, amit szeretnél olyan hosszúra növeszteni. 1 év alatt kb. 15 centit lehet lenöveszteni rajta, ha átlagos ütemben nő a hajad. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen hamar válaszoltál. A legrövidebb része a mellemig ér. Gondolkodtam rajta, hogy centinként vágassam, de azért is döntöttem úgy, hogy egyszerre levágatok anyukámmal 10 cm-t, mert februárban már a köldököm alá ért, és akkor is 10 cm-t vágattam anyával, és már megint a köldököm alá ér. Szóval hamar visszanőne, ez nem gond. Viszont a rövidebb részek is ha eltöredeznek, na azokkal nem tudok mit kezdeni...de épp ezért nagyon vigyázok rá, hetente mosom, csak szárazon fésülöm, de azt nagyon óvatosan, hogyom magától megszáradni, nem festem, sütöm, vasalom, semmi ilyesmi. És nem is törik.
2009. júl. 3. 16:13
3/3 anonim válasza:
Nekem egy éve még derékig érő hajam volt,csak levágattam vállig érőre (nem bántam meg) :)
Nem csináltam semmi extrát,félévente-évente vágott belőle az anyukám olyan 4-5 cm-t és ennyi. Alapból mindenhol ugyanolyan hosszú volt,így nem kellett sokat piszkálni.
Ha gyorsan nő a hajad,akkor akár már 1 év alatt is megnőhet(szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!