Vannak valakinek valamilyen tapasztalatai a ricinusolaj használatáról? Segített?
Én ma kezdtem el használni, kíváncsi leszek rá.
Mivel kevés ricinus olaj volt itthon (a szempillámra régebb óta használom, ezért volt kevés), ezért 3 ek. ricinusolajhoz tettem 1 ek étolajat és 1 ek. mézet. A mézet és az olajat pár mp alatt megmelegítettem, hogy folyós legyen a méz, majd belekevertem a ricinusolajat. Felvittem a hajtőre és a hajhosszra, majd hajszárítóval rámelegítettem. Zuhanysapkát tettem fel a fejemre, majd törölközőbe csavartam és kb. 2,5 órán át így hagytam.
A héten veszek ricinusolajat és legközelebb már több ricinust viszek fel, mert ez most kicsit kevésnek tűnt. :D
Remélem beválik nekem is.
Egyébként lehet simán csak ricinust tenni a hajra. De lehet keverni pl. olívaolajjal, kókuszolajjal vagy akár mézzel, mert ezek is nagyon jól táplálnak. Az étolajat nem szokták ajánlani, nem is táplál, csak mivel folyósabb, azért tettem bele, hogy hígabb legyen a pakolás.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!