Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akkor hogyan is kell használni...

Biankaboni kérdése:

Akkor hogyan is kell használni a ricinus olajat?

Figyelt kérdés
megvettem a ricinusoljat. akkor most hogy is kell használni? lemosom a hajam vizzel(sima)vizzel utána a tenyerembe teszek egy kis ricinusolajat utána miután egy meg van rámelegítek egy picit a ahjszárítóval majd utána jól becsavarom egy nagy törölközöbe hogy melegen tartsam. és fent hagyom egy 4-5 órát és akkor utána 2x-3x-szor kimosom ameddig kinem jön a ricinius olaj belőle. így kell ????

2012. jún. 8. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

Hát, én nem így szoktam.

Mikróba teszem 10 mp-re, száraz hajra kenem, és felgumizom.

Utána ecetes vízzel öblítem ki.

2012. jún. 8. 15:35
 2/3 anonim ***** válasza:
70%

Száraz hajra szoktam.

Felkenem a tövekre meg a végekre. Rászárítók hajszárítóval, majd betekerem egy törölközőbe. 3-4 óra múlva lemosom. Valamikor egész éjjelre rajta hagyom. 2x mosom meg (először csak egyszer mostam meg és utána még zsíros maradt).

2012. jún. 8. 17:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Takacs Nora videojat nezd meg a Hogyan legyek jo no?-ben..nagyon hasznos es tuti tippei vannak!

[link]

2012. jún. 8. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!