Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon fehér a bőröm. Mennyire...

Nagyon fehér a bőröm. Mennyire ciki?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem sok nálam fehérebb bőrűbb embert ismerek. Hofehér vagyok, szőke hajjal, kék szemmel. Sokan meg is szolnak miatta, de ha napra megyek rák vörös leszek, szoli pedig ki van zárva. Kirándulni is megyünk és előre félek, hogy nagyon leégek.

Szerintetek a fehér bőrű lányok nem szépek? Plusz piros arc.

14/L

2012. jún. 9. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon fehér a bőröm, és lebarnulni sem tudok.

Igaz, nem is akarok szoliba menni.

Én barnító krémet használok. Így sem leszek igazán barna, de legalább nem vakítok. Kapni barnítós testápolót is.

2012. jún. 9. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem szépek a fehér bőrű lányok, én is az vagyok. A bőröd egészségével foglalkozz inkább, mint a színével. Mert szerintem százszor szebb tudd lenni egy ápolt, egészséges bőr, mint egy agyonszolizott, szinte sárga bőr. :) Ne foglalkozz azzal, aki megszól ez miatt, te különleges vagy, hisz ritkán látni már természetes bőrszínű lányokat a világban.

Ne is szolizz, nem éri meg, főleg ilyen fiatalon :)

Esetleg valami barnítót használhatsz, ha nagyon zavar a bőrszíned, de szerintem a fehér bőr is tud szép lenni.

Nézd csak meg például Kristen Stewart bőrét, övé is fehér, és milyen szép neki :)

2012. jún. 9. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert a barnító aztán baromi egészséges,igaz?:D
2012. jún. 9. 11:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Nagyon szép tud lenni a fehér bőr, ha ápolt. :)

Nekem is fehér bőröm van, de életemben nem voltam még szoliban, és napozni sem szoktam. Nem akarom, hogy hamar öregedjen a bőröm.

Leégés ellen használj magas faktorszámú krémeket.

2012. jún. 9. 11:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg ezt, és nem akarsz barna lenni: [link]
2012. jún. 9. 12:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem ciki
2012. jún. 9. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is nagyon fehér vagyok, de éppen ennek örülök. Mivel mindig csak leégek, soha nem megyek kalap, napszemüveg és egyéb védelem nélkül a napra. Sokan nem értik meg, miért rejtőzöm el a naptól, de amúgy fényallergiám is van. Szerintem te is inkább örülj annak, hogy ilyen szép fehér bőrös van, és használd ki az előnyeit! Szerintem gyakran úgy fest, mintha hercegnő lenne az illető. Az a cikk pedig nagyon meggyőző.
2012. jún. 9. 23:57
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat :))

Most tobb lett az önbizalmam :)

2012. jún. 10. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!