Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet göndör hajra való...

Hol lehet göndör hajra való Nivea sampont/balzsamot venni?

Figyelt kérdés

[link]

Egyszerűen sehol nem látok belőle. Se DM-ben, se Rossmannban, se nagyobb áruházakban. Vagy nem is gyártják már?

2012. jún. 8. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
én Németországban találkoztam vele utoljára. De megkérdezhetem, hogy mit szeretnél vele elérni? Mert én az illatán kívül semmi pozitívumot nem tapasztaltam. Ne érts félre, negatívumot sem, csak nem tartom olyan jó samponnak, hogy ennyire hiányozzon, ha kivonják a forgalomból (?).
2012. jún. 8. 11:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak nagyon kevés olyan samponról tudok, ami kimondottan göndör hajra van és szeretném kipróbálni. De azért nem dől össze a világ, ha nem találok... csak azért kíváncsi lennék rá.
2012. jún. 8. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:
[link] van dm saját márkás termék is, próbáld ki, jókat írnak róla:)
2012. jún. 8. 12:48
 4/5 A kérdező kommentje:
A balzsamját már próbáltam, az nem volt egy nagy szám, de azért köszi :)
2012. jún. 8. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:
első vagyok, nekem ez sem jött be, mert nem habosodott eléggé, és az én hajtömegemet így is elég nehéz megmosni.. :D nem tudom, lehet, hogy csak én vagyok így vele, de nekem annyira nem számít a sampon. Nincs sok gondom a hajammal( nem durván zsíros, korpás, stb) így én az egyszerűbb, nagyobb mennyiségű samponokat szeretem jobban. Az ápolás meg már megvolt előtte a ricinusolajjal, meg utána a pakolásokkal, spray-vel. de ez csak egy vélemény.
2012. jún. 8. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!