Loxiii kérdése:
Hogy egyenesítsem ki a hajam hogy tényleg egyenes legyen?
Figyelt kérdés
Van egy hajvasalóm a hajamba csak kicsi hullámok vanak a hajamba és szeretném ha tejesen egyenes legyen de ha csak simán kivasalom nem szokott kiegyenesedni mit csináljak ??? Valami ilyesmire gondoltam hogy ily nézzen ki [link] vagy így [link] mit csináljak ogy valahogy igy nézzen ki ??2012. jún. 7. 22:05
1/5 anonim válasza:
Milyen hajvasalód van?
Ha ilyen 1500-2000 Ft-os akkor ne csodálkozz.
2/5 anonim válasza:
hát az én hajvasalóm simán megcsinálja ezt,bár nem volt olcsó 16 ezer ft volt 4 éve de megérte az árát,ugyanúgy működik mint az elején,semmi hibája,és még csak meg se kopott.
Gondolom gagyi a hajvasalód az a baj.
3/5 anonim válasza:
attól függetlenül hogy gagyi, még lehet jó...én 1500 ft vettem az enyémet, 230°-ig felmelegszik és kerámia lapos...szóval elég jó az én göndör hajamhoz is, a fodrászom 14ezres hajvasalója nem ér annyit mint az enyém. szóval használj egyenesítő zselét vagy habot vagy valamilyen szert, fodrászkellékesnél lehet venni már elég olcsón
4/5 anonim válasza:
[link] , nekem ilyenem van és gyönyörűen vasal és selymes lesz tőle a hajam. :)
5/5 anonim válasza:
nekem 2-3 ezer forintos hajvasalóm van és hullámos is a hajam ,de úgy szoktam csinálni hogy a hajam kis tincsekbe kivasalom aztán befúlyom hajlakkal (csak egy kicsit) és mégegyszer kivasalom. Úgy hogy egy tincsen kb 5-10 másodperc alatt húzom végig a vasalót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!