Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pesten, az Uránia moziban...

Pesten, az Uránia moziban dolgozik egy jegykezelőlány, akinek vállig érő, egyenes, barna haja van, és barna szeme. Mi a vezetékneve?

Figyelt kérdés
(Azt hiszem, a keresztneve Orsolya...)
2011. dec. 3. 23:53
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
talán Kerekes
2011. dec. 4. 00:05
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Nem mondjuk meg, mert nem tudod se a varázsszót, se az illemet.
2011. dec. 4. 00:09
 3/7 haggyámán ***** válasza:
100%

Miakacsa!

Menj már oda, és szólítsd le. Ez már vicc, hogy nem mernek az emberek egymással beszélgetni.

2011. dec. 4. 01:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak köszönöm. A második válaszoló téved. A harmadiknak meg igaza van, de nem tartom magam valami bátor embernek, ezért csak akkor terveztem megismerni, amennyiben nincs senkije, és ennek szeretnék utánajárni... :)
2011. dec. 4. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tévedtem. Nem látok se varázsszót, se illemet. Mit szólnál hozzá, ha valaki utánad nyomozna ugyanitt ugyanígy ugyanilyen indokkal?
2011. dec. 5. 12:22
 6/7 A kérdező kommentje:
A gyakorikerdesek.hu ragaszkodik hozzá, hogy tényszerűen fogalmazzunk, hogy a kérdések között könnyebb legyen kiigazodni. És annak megköszöntem, aki segített. És az ég világon semmi bajom nem lenne vele, ha valakinek tetszenék, és meg szeretné tudni a nevem.
2011. dec. 5. 12:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom, ki pontozta le az első válaszolót, mert igaza volt... Úgyhogy aki megtette, szégyellje magát! :)
2012. máj. 30. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!