Mit csináljak hogy szép arcbőrőm legyen?
Hogy ne legyen rajta pattanás meg semmi heg, olyan csúny így az arcom.
Nem birom ki hogy ne nyomjam ki, valaki segítene légyszíves?
:( Zsíros a böröm mindig , és ujjab és ujjab pattanások lesznek rajta. Már annyira zavaró. 16/L
Kezdd el radírozni az arcod heti 1-2 alkalommal! Alapos arc mosás után. Napközben hasznalj kis alkohol tartalmú arctonikot..ezeket mind megtudod venni valamelyik drogériában. Ne használh túl zsíros krémeket. De azért valamiylet mindenképpen,mert az sem jó,ha totál száraz a bőröd :)
Próbáld ki bírni,hogy nem kapirgálod a pattikat...Motiváljon,hogy belekezdtél valamibe,és szép lesz az eredménye! És igyál sok vizet!!
Első körben bőrgyógyász, és ez mellett menjél kozmetikushoz.
De, ha előtte kiakarsz valami szerit próbálni, akkor a Vermix Szárítókeverék Forte-t ajánlom. És ne nyomkodd!!!
Szia : ) Nekem van tapasztalatom bőven..
14 éves vagyok és kb 12 voltam,amikor elkezdtek rajtam kijönni egyre inkább..
Először még nem törődtem vele,de aztán egyre több lett,először azzal kezdtem,hogy a boltokban megvettem mindenféle pattikra való sz*rt, garnier stb. híres márkák termékei. Sokat költöttem rá a semmiért,mert még rosszabb lett. Tonikot használtam és szétmarta a fejem+ még zsírosabb lett az arcom ,hiába használtam kiméletes fajtát. Utána jött a háziorvos,felírt valami rohadt gagyi kis terméket,ami rohadtul kimarta az arcomat és sírva aludtam el néha,már annyira fájt!
Aztán következett a bőrgyógyász.. azt hittem segíteni fog,hurrá.. nem segített.. a bőröm ugyanolyan maradt.
Eközben alapozóval kentem a fejem 13 évesen,mert borzalmasan ocsmány volt.. : /
Majd jött a másik bőrdoki ,aki konkrétan annyit mondott ,hogy ez természetes és étkezzek egészségesen. Az első bőrdoki felírt egy lemosót , ami semlegesen hat a bőrre :Naturland a márkája. Gyógyszertárban lehet kapni 400 ft-ért. Nekem hatott ,már nem piros a bőröm. Kozmetikushoz járok kb 3-6 hónaponta és a bőröm láthatóan javult. Egy kezelés itt 5000 Ft és sokkal jobban segít,mint a sz*r tonik vagy más termékek. Én úgy szoktam,hogy este azzal a semleges arclemosóval lemosom és utána vizes hatású(ugyanis attól nem lesz zsíros az ember arca,szóval neked jó lenne) krémmel bekenem a Hélia D-nek a fekete-zöld színű arckrémje egyébként,elég drága ,de nekem január óta kitart és nagyon finom,kellemes illata van :) 1600 Ft,szintén gyógyszertárban lehet kapni. :) reggel pedig sima vízzel leöblítem és ha megyek valahova ,akkor antibakteriális (vagy mi :D ) korrektorral bekenem a bőrhibákat. Tényleg láthatóan javult az arcom. :)
JAVASLOM HOGY NE HALLGASS A TONIKOT MONDOGATÓ EMBEREKRE ,MERT AZ KÉPES LEMARNI A FEJEDET.. : / Mármint nagyon kicsípi. Tudom,hogy csak segíteni szeretnének,de szerintem nem igazán van tapasztalatuk erről..
14/L
Dermofil pasztát próbáld ki. Nekem nagyon bevált. Az igaz, hogy bekönnyezek, mert olyan mentolos :D.
Radírozd gyakran az arcodat.
Az avonnak van (régebben legalábbis volt) ilyen éjszakai zseléje. Olyan csomagolásban van, mint egy nyomós szájfény. Be kell kenni vele és gyorsabban elmulasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!