Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az arcápolás nálatok miből áll?

Az arcápolás nálatok miből áll?

Figyelt kérdés
Milyen arckrémetek, praktikáitok vannak? Elég-e az arctej vagy kell még tonikot is használni? Lassan 30 leszek. Homlokomon zsíros a bőröm, amúgy másutt száraz. Aki hasonló adottságokkal rendelkezik, kérem, írja meg, hogyan ápolja az arcát.

2012. jún. 7. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

hmm lehet nem segitseg

de leirom az enyimet,, (sic)

reggel szappanos arcmosas..

baarmilyen szappan.. de!!

de!!

habbjaval... szval felhabositom es azzal..marmint habbal!!

majd igen en szeretem a tonik ot.. arcvizet?akar tinitonik

ezert attorlom egy vattapamaccsal..

akar lehet sima asvanyviz is,,

majd krem.. ill lotion.. vagy hogy mondjak..

es smink

este meg

lemosom a sminkem (gaz a pofam ezert kell a smink)

akkkarmilyen lemosoval

majd

szappan.. hab!!!!!

majd tonik

(akar asvanyvizes vatta pamacs)

nekem a tonik (akkkkarmilyen marka)

segitett

jobban beszivja borom

az utana levo kremet

majd krem

hidratalas fontos

megha zsiros is vagy

vagy esetleg

meg

mez es stb radir..?

so plussz ?

vagy pattanasra paradicsom>

2012. jún. 7. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Első lépés: Ilcsi fekete szappant használok arctisztításhoz.

Második lépés: Ilcsi naspolya arckrémet használok.

Ezt reggel és este végzem el, minden nap.

Hetente egyszer (illetve ha nagyon lestrapáltnak érzem a bőröm, akkor kétszer) arcradírt használok, ami nálam méz és cukor keveréke. Igen, ez egy durva szemcsés radír, de én nem szeretem azt, amik a drogériákban kaphatóak, mert tele vannak mindenféle anyaggal, és még csak nem is radíroznak rendesen. A mézes-cukros arcradír után viszont a bőröm hihetetlenül sima. Csak nem kell erősen nyomni a bőrhöz, és nem lesz gond.

Ezen kívül használok pakolásokat is, általában havonta kétszer. Ez van mikor Ilcsi arcpakolás, és van, amikor csak itthon készítem: mézből, élesztőből, uborkából, kefírből stb. stb. Bármi, ami természetes.

Ennyi. :) Nem kell túlzásba vinni azt arcápolást, egy bőrtípusodnak megfelelő lemosó/tisztító és egy arckrém bőven elegendő. Semmivel sem lesz jobb, ha még ezen kívül x fajta terméket magadra kensz. És a tisztító és krém mellé 1 pakolás bőven elég!

2012. jún. 10. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!(kozmetikus vagyok)

A leírásod alapján kombinált bőrtípusod van...szappant semmiképp se használj mert annyira szárítja a bőröd hogy úgy fogsz kinézni mint egy 70 éves...a patikákban nagyon jó készítmények vannak,gondolok itt a Vichyre,Biodermára(kedvenc)...kombinált bőrtípusra kérj egy lemosó gélt,arctejet, tonikot,hidratáló krémet és egy bőrradírt amikkel ápolhatod a bőröd.radírozni heti 1-szer szabad,a másik 4-et minden reggel és este használhatod.

A cliniqe-nek van még nagyon jó terméke a kombinált bőrtípusra

[link]

[link]

2012. jún. 10. 22:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet! Az nem gond, hogy mindenféle márkát vegyítek, nem csak egy márkát használok?
2012. jún. 11. 12:28
 5/5 anonim ***** válasza:
az nem baj
2012. jún. 12. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!