MINDENKI! Kinek melyik vált be a legjobban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy az alábbi termékekből kinek, melyik vált be legjobban a:
- pattanások ellen
- miteszerek ellen
- arckrémként/arctisztítóként
Itt vannak amiből választani lehet: Garnier, Nivea, Clean&Clean, Avon, Alverde, Vermix.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 20. 10:59
1/5 anonim válasza:
én garniert használok :) este lemosom pure controllal az arcom aztán letonizálom szintén ugyanezzel a termékcsaláddal . Bőrradírból DM-eset használok, Hidratálóból meg Eveline pure control-t!
2/5 anonim válasza:
semelyik.. ezektől lettem leginkább miteszeres és pattanásos, irány a bőrgyógyászat :)
4/5 anonim válasza:
Clean&Clean! De amúgy eddig azt hittem, hogy az Clean&Clear. o.o na megnézem a googleben pill
XD
na, azt tényleg Clear:P TudtamXD
De amúgy a Neutrogena is jó:D
5/5 anonim válasza:
Én is ezektől a termékektől lettem pattanásos. Egyedül a Garnier Pure Active arcradír vált be, egy tubust 2 évig használok, de csak akkor kenem be az arcom mikor már nagyon kritikus a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!