Biankaboni kérdése:
így kell használni?
Figyelt kérdés
holnap megyek a patikába venni ricinusolajat,csak sajnos nem annyira tudom,hogy hogyan kell használni. úgy kell használni,hogy elöször is meg mosom a hajam a ricinusolajból öntök a tenyerembe és a vizes hajamba bele masszírozom és utána egy picit a hajszárítóval rá melegítek és utána becsavarom a hajam egy törölközöbe,hogy melegen tartsam?2012. jún. 7. 09:51
1/8 A kérdező kommentje:
és 3-5 órán kereztül így kell hagyni?? és utána amikor letelt azidő utána kimosom samponokkal az olajat?
2012. jún. 7. 09:52
2/8 anonim válasza:
Úgy is lehet, de én hajmosás előtt szoktam rátenni (száraz hajra), jól belemasszírozom a fejbőrömbe és a hajamba, bedunsztolom pár órára, majd megmosom.
3/8 anonim válasza:
2 órát ajánlják minimumnak, de fent hagyhatod éjszakára is
2x samponozz
4/8 anonim válasza:
Hajmosás előtt az igazi, és ha minél több ideig rajtahagyod. Zuhanysapit rakj a fejedre, hogy minél melegebben tartsd.
5/8 anonim válasza:
Én száraz hajra szokta felkenni és keverek hozzá kevés olívaolajat, hogy könnyebben kenhető legyen. Esetleg fel is melegítheted, hogy folyósabbá váljon (csak addig, hogy langyos legyen). Felkenés után betekered folpackkel és a hajszárítóval felmelegíted, aztán mehet rá még egy törölköző, hogy melegen tartsa.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönömszépen mindenkinek a választ!:) remélem szerencsével fogok járni! mondjuk nekem szerintem nekem hamar meg fog nőni tőle mert nekem hamar is nő meg hát akkor a ricinusolajtól még gyorsabban. és külömben azért szeretném használni mert nekem hamar zsírosodik és remélem a ricinusolaj ezen is segít majd. nagyon szeretném már,hogy hosszú,fényes és gyönyörű hajam legyen. akkor szerintetek nem jó ha törölközövel jól becsavarom?? és akkor masszírozzam be a fejbörömbe jól vagy pedig fésűmozdulatokkal vigyem bele a hajamba?
2012. jún. 7. 14:19
7/8 A kérdező kommentje:
és mire lesz akkora hajam,hogy a mellem allá egy picivel logjon? 152cm-vagyok. :)) 12éves vagyok. és dús hajam van. mennyi hónap kb,mire elérem,hogy akkora hajam legyen???
2012. jún. 7. 14:40
8/8 anonim válasza:
Szívesen! Bár engem jó kérdés, hogy miért pontoztak le... -.-" a válaszomnak van valóságalapja, és neten is olvastam, hogy így kell csinálni.
Az, hogy mennyi idő alatt nő meg a hajad: 1 hónapban nő kb. 1 cm-t, ebből már ki tudod számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!