36 éves vagyok. Nagyon hamar zsírosodik a hajam igazából 3 teljes napot sem bír ki. Mit tegyek, hogy ez megváltozzon?
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 09:22
2/4 anonim válasza:
az interneten nagyon sok jó tanácsot adnak ezzel kapcsolatosan. nekem is nagyon hamar zsírosodik, és ezen sampon sem változtat sajnos.
amit tehetsz, hogy használsz száraz sampont (DM-ben lehet kapni), ezzel kicsit el tudod odázni a hajmosást, de egyébként én is két naponta mosom a hajam, mert már másnapra is csúnya.
sokan ajánlják még a ricinusolajat, talán nem árthat, ha kipróbálod. :)
3/4 anonim válasza:
Használj szárazsampont. Nekem a legjobban a Balea Trend it up szárazsamponja vált be (600-700 Ft), vagy még a Fortte ami jó volt (900-1000 Ft).
4/4 A kérdező kommentje:
aha a száraz sampont mindenképpen kifogom próbálni köszönöm
2012. jún. 7. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!