Állítólag ha élesztőt eszek az elmúlasza a pattanásaimat és viszaadja a bőr tónusát+a hajat és a körmöket is széppé varázsolja. Igaz ez?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 19:23
1/3 anonim válasza:
Elmúlasztja
Igen,a benne lévő B vitamin jó hatással van az ember bőr- köröm- és hajszöveteire. A pattanásokat csak akkor múlasztja el ha bőr abnormális faggyútermelését vitaminhiány okozza.
2/3 anonim válasza:
Én is ettem, nem használt.. de próbáld ki, hátha neked bejön :)
3/3 anonim válasza:
Valakinek beválik, van akinek nem, próbáld ki.:) Azt tudom, hogy a sörélesztő tabletta is hasonló hatású és ugye könnyebb a bevitele szervezetbe(mivel az élesztőnek elég rossz íze van). Viszont (ha nem jellemző rád, akkor bocsi) gombásodást is okozhatnak, vagyis ha egyszer volt már ilyen tüneted, akkor nagy esély van rá, hogy visszahozza, vagy kiújul/kialakul miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!