Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Így is hullámos lesz a hajam...

Így is hullámos lesz a hajam reggelre? Mennyire lesz hullámos? Ha nagyobb tincseket csavarok fel, akkor lazább, nagyobb hullámok lesznek benne, ugye?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta egyenes a hajam mindig, sosem csinálok vele semmit, mert mindig kapkodok, sietek, rohanok. De már nagyon unom a hajam, szeretném kicsit variálni.

Este tervezem, hogy felcsavarom a hajam, hogy reggelre hullámos legyen, viszont nem akarok hajat mosni (nem szükséges még).

Van egy üres spray-s flakonom, ha abból fújok vizet a hajamra, hogy nedves legyen és úgy tekerem fel a szivacsos csavaróra, az jó lesz, ugye? És ha lazább, nagyobb hullámokat akarok, akkor nagyobb tincseket kell felcsavarni, ugye?

17L

2012. jún. 6. 18:40
 1/4 A kérdező kommentje:
Ilyen a hajcsavaróm: [link]
2012. jún. 6. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:
ettől aztán nem hullámos lesz:D nekem is iylen van..rendkívül göndör lesz.hátközépig érő hajam van de ha ezzel tekerem be akkor felugrik vállig érőre.
2012. jún. 6. 19:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi, húha.:D

Akkor meggondolom még. :)

Bár mivel hullámos hajat akarok arra gondoltam, hogy középen és vízszintesen is középen elválasztom a hajam, tehát négy része bontom és 4 csavaróra csavarom fel a hajam. Egyébként eléggé sok hajam van, hát kíváncsi leszek, mi lenne belőle. :D

2012. jún. 6. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezzel nagyon nagyon göndör lesz. Én néha szoktam hogy picit átnedvesítem összefogom a hajam és teljesen összegubancolódva felrakom "hagymába" :) próbáld ki hátha neked is tetszik.:)
2012. jún. 6. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!