Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Próbáltál már valamilyen...

Próbáltál már valamilyen természetes mellnövelő módszert? Használt?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 20:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
47%
legyél terhes. a terhes nőknek nő a mellük. amúgy meg ha jobban tudod a dolgokat akkor minek kérdezed? nézz utána guglin ahelyett hogy itt oltogatod a népet.
2009. júl. 25. 18:29
 22/34 anonim ***** válasza:
77%

Szia! Aromaxot használtam!

És szerintem nem oltogatja a népet, csak úgy válaszol az embereknek ahogy ő hozzá szóltak, olyan stílusban !!!!

2009. júl. 25. 19:00
 23/34 A kérdező kommentje:

18:29-es: A mutuj, rosszféle, aberrált válaszok nem árdekelnek.

Elég szomorú, hogy ilyen idióta válaszokban leled örömöd.

Ha nem vagy képes normálisan írni, fogd vissza magad.

Hogy a kérdést miért tettem fel, ahhoz semmi közöd.

Olyan kérdést teszek fel amilyent akarok és úgy nézek utána, ahogy és ahol akarok. Nem vagy senki, hogy engem ezért kritizálj, te hitvány.

Hihetetlen mennyi rosszféle, aljas emberrel van tele a világ.

2009. júl. 25. 19:56
 24/34 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló (19.00s): Köszi szépen új, gyors és hasznos válaszod. :)

Ha nem gond, kérlek állítsd be az adatlapod olyan módon, hogy írhassak neked privit.

Üdv.

I.

2009. júl. 25. 20:01
 25/34 anonim ***** válasza:
58%
gyökér vagy..
2009. júl. 26. 06:14
 26/34 A kérdező kommentje:
:-)
2009. júl. 26. 11:07
 27/34 anonim ***** válasza:

18:29 vagyok

Neked aztán van egód xD Én egyetlen egy sértést sem vágtam hozzád,de te lehitványoztál és megkaptam hogy aberrált válaszokat írok. ennyit rólad,agytröszt-.-

2009. júl. 26. 12:14
 28/34 A kérdező kommentje:

Hat sorry, de a te tanacsod nemcsak irto hulye volt, hanem rosszfele is.

Terhesseg...szoba sem johet ilyesmi erre a celra.

Komplett idiotasag. Nem ertem minek vagy annyira meglepodve oszinten...jogosan irtam amit irtam. Inkabb hallgatnal.

2009. júl. 26. 16:01
 29/34 anonim ***** válasza:

A terhesség csak ideig óráig segít. Szép cickóim voltak, míg szoptattam, de a kicsikém leszívta a melleimet, most még kisebb mint volt, pedig sosem volt mellem, de még akkora sincs mint régen. Nem bánom, imádtam szoptatni és még szoptatnék is ha kérné, nem ezért írtam ide, csak hogy egy terhesség nem jelent nagy melleket! :D

Az aromaxot akkor én is megpróbálom :) és a masszázst, az talán hatásos lehet :)

2009. júl. 27. 21:46
 30/34 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo: persze, tudom, hogy a terhesseg nem jelent nagy melleket. Hallottam meg hozzad hasonlo esetekrol, de lehetne is tartos eredmenyt elerni vele, semmi esetre sem valasztanam a terhesseget mellnovelesi celbol...

Az Aromaxot ugy hallottam jobb este hasznalni,mert eros az illata, a Sunfleurt(hasonlo krem) pedig reggel, de ajanlatos, hogy ne teljen el tobb mint 12 ora a ket krem hasznalata kozott.

2009. júl. 28. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!