Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Próbáltál már valamilyen...

Próbáltál már valamilyen természetes mellnövelő módszert? Használt?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 20:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
65%

kedves kérdező utcsó vagyok!

egyél akkor kukoricát--------------

akkor még inkább elégedetlen leszel a testeddel

mint ahogy a kérdés is ezt sugallja ,,csak szólok hogy TERMÉSZETES MELLNÖVELŐ NINCSEN!!!!!!

2009. júl. 4. 12:07
 12/34 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló: TE nagyon pofátlan vagy. Ha most itt lennél szívesen feltasliználatok, hátha megtanulnád mi a tiszelet mások iránt.

De az az érzésem, hogy a szemtelen parasztokra nem nagyon van remény.

Ha meg azt gondolod, hogy megsértettél nagyon tévedsz, nem sikerült.

Ami meg a kukoricát illeti igenis, fogok enni belőle, főve, mert isteni, nagyon szeretem, de nem hízási szándékból.

Ami meg a természetes mellnövelést illeti, igenis létezik, attól, hogy te nem tudsz róla, nem jelenti azt, hogy nem létezik.

2009. júl. 4. 12:51
 13/34 anonim ***** válasza:
64%

utcsó vagyok!

nem tudom miért kellett ennyire felhúzni magadat.Én csak azt akartam neked elmondani hogy kukoricát hülyeség enni.Én régebben ettem sokat és sajnos híztam tőle ,Sok fórumon találkoztam ilyen témájú topicokkal sőt még szakembernek is volt hozzászólása, a véleményük hogy nincs természetes módszer........Szerinted miért műttetik magukat a nők többsége.?

Én leírtam a véleményemet te meg felvetted magadra! :D

jó kukoricaevést....:)

2009. júl. 5. 20:30
 14/34 A kérdező kommentje:

Hiába kommentálsz, a hozzászollásodban érződött az idióta ironia.

Amugy most éppen kukoricapelyhet rágcsálok, ami nem hízlal, legalábbis ha mérsékelten van fogyasztva. Ugyanez van főtt kukoricával, mérsékelten fogyasztva, ne hízlal. Habár én az utobbit nem szoktam túlságosan mérsékelten fogyasztani mikor van belőle, de ritkán eszem. :)

Ami meg az orvosokat illeti, nem tudnak ők mindent. :P Ennyit erről.

2009. júl. 5. 20:41
 15/34 A kérdező kommentje:
És nem mellnövelés céljából eszem...:P
2009. júl. 6. 23:41
 16/34 anonim ***** válasza:
50%
Állítólag a sörtől is nőnek a cicik!
2009. júl. 25. 14:06
 17/34 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Én használtam anno mellkondícionáló olajat, kb 700 Ft-ért lehet kapni drogériákban, minden este belekell masszírozni a melledbe körkörös mozdulatokkal. Nekem használt, meg az az igazság hogy híztam is egy picikét. Anno 75B-s voltam, most már 85B-s :)))

2009. júl. 25. 15:28
 18/34 A kérdező kommentje:

Szia, milyent hasznaltal? Aromaxot vagy Sunfleurt talan?

Azt hiszem teged olvastalak meg valahol.

Amugy koszi a valaszod es gratulalok a sikeredhez, nagy orom lehetett. :)

2009. júl. 25. 16:59
 19/34 anonim ***** válasza:
31%

fogadjátok már el magatokat

amúgy meg van a világon szivacsos meg push up melltartó is

akkora amekkora a melled, mindig jobb mintha szilikon lenne..mi akarsz lenni?

nézd meg a hírességeket nem mindegyiknek van hatalmas melle amelyiknek meg igen azokat nézd meg pl 5-10 évvel korábban egy fotón! csak ne legyél szilikonos az olyan mű

2009. júl. 25. 17:19
 20/34 A kérdező kommentje:

Semmi esetre sem valasztanam a szilikont. Nagyon taszit.

A termeszetes modszerek erdekelnek. Tudom, hogy annyira nagy eredmenyt nem lehet elerni veluk, de a lenyeg az, hogy egy bizonyos szinten kitartassal el lehet erni.

2009. júl. 25. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!