Hófehér bőrből (normál) barna bőrszínt hogyan?
Vérszegény vagyok évek óta és emiatt hófehér a bőröm (kb. mint valami vámpír), emiatt az emberek-főleg nyáron- bámulnak. Hiába vagyok sokat a napon, nem igazán fog meg. Tavaly -végső elkeseredésemben- 2 hónapig (2 naponta) szoliba jártam és akkor lett normális emberi színem, viszont a bőröm csúnyább lett (kipattogott a mellkasom, az arcbőröm jobban fénylett).
Tehát keresnék valamilyen természetes megoldást arra, hogy legalább normális/átlagos barna színem legyen.
A válaszokat előre is köszönöm.
Ha tényleg nem használ, hogy sokat vagy napon (de tényleg sokat vagy?), akkor esetleg még a barnító krémet tudnám ajánlani, de jó minőségűt vegyél, mert a gyengére allergiás lehetsz, vagy megfogja a ruháidat, és nem is jön ki belőle.
De szerintem ne erőltesd: hordj olyan ruhákat, festesd olyan színűre a hajad, ami jól áll a fehér bőrhöz. Rengeteg gyönyörű nő van, akiknek fehér a bőrük :)
barnítókrém és amit az előző ajánlott, tablettában is lehet kapni a rossmannban.
De szerintem gyönyörű a fehér bőr, ha ez van, inkább fogadd el, pl. Rose McGowen is nagyon szép a fehér bőrével.
Köszönöm mindenkinek az eddigi tanácsokat!
# 2
Általában napi 3-4 órát vagyok a napon. A barnítókrémekről eddig nem túl sok jót hallottam, ezért nem merem kipróbálni, félek, hogy foltokban kopik le.
Középszőke hajam van és kékeszöld szemem. A fodrászom mondta, hogy jól állna a vörös, de inkább maradok az eredeti hajszínemnél.
# 4
Igaz, van akinek nagyon jól áll a fehér bőr. Igazából engem is csak azért zavar, mert az emberek megnéznek, osztálytársak, tanárok is olykor vicces megjegyzéseket tesznek.
Az általad említett Rossmann-os tablettának mi a pontos neve?
# 5
A barnító spray-re én is gondoltam, de a netes vélemények elég vegyesek. Többen azt írták, hogy alkalomra jó, de hosszútávon nem, mert foltokban kopik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!