Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Veet zselégyanta? (sikertelen...

Veet zselégyanta? (sikertelen próbálkozás)

Figyelt kérdés

Veet zselégyantával próbáltam a lábamat és a hónaljamat szőrteleníteni, de szinte egyáltalán nem sikerült. A lábamon csak minimális szőrt vitt le, a hónapljamon semmit. Lehetséges, hogy a sok borotválástól lett annyira erős a szőr, hogy nem tudom gyantával kiszedni? Tudnátok segíteni, hogy mit tehetnék, hogy sikerüljön?

köszönöm a válaszokat :)

2012. máj. 31. 19:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

dobd ki úgy ahogy van:))

Na de komolyan,nagyon szarok a veet termékek! Én hideggyantát próbáltam kb ha 2-3 szőrszálat levitt,aztán a szőrtelenítőkrémjei is egyenlők a 0-val és még van pofájuk több ezret elkérni ezekért komolyan nevetségesek!!

www.kremmania.hu itt beírod hogy veet,meglátod mindenki így jár,max akinek puha selymes babaszőre van azt talán leviszi..

2012. máj. 31. 19:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Először én is hideggyantával próbálkoztam, de az sem jött be, aztán gondoltam, hogy kipróbálom ezt is.....ennyi pénzért az ember nem ezt várná.. :/ köszönöm a választ :)
2012. máj. 31. 19:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
áhh én megfogadtam nem veszek több veet terméket.. CSak aztán megláttam a reklámba hogy 1,5mm-es szőrt is leszedi mondom hátha ez egy olyan újítás hogy ez befog jönni! még 2 mm is volt de nem jött le! vártam addig hogy már csak hosszúnadrágba jártam kb 1 centi szőr talán annál kicsit kisebb..De azzal se szedte le aztán meguntam és epilálom! Sokkal jobb:)
2012. máj. 31. 19:12
 4/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszem többé én sem dőlök be a reklámnak. Eddig már próbáltam a szórtelenítő krémet, a hideggyantát és a zseléset is, de az árához képest egy nagy nulla mindegyik. Pedig az ember azt hinné, hogy ez azért egy neves márka és megbízható. :)
2012. máj. 31. 19:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem tök szépen leszedi! Nem raktál túl sokat/keveset? Én kb 3 évig borotváltam a lábam, de meguntam hogy 2 naponta kell megint, és láttam a reklámot. Megvettem, első használatnál másfél óra volt míg mindkét lábszáramat legyantáztam vele, de csak pár szőrszál maradt. Amúgy, pont ma fogom másodjára használni, majd írok arról is, hogy hogy ment, gondolod. :)
2012. jún. 1. 10:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenhol azzal gyantázok, a kék tubusossal. Intim területen is. Gyönyörűen leviszi.

Felmelegítem, bepúderezem a lábam, rákenem vékonyan, de nem túl vékonyan, rá a csík, jól lenyomkodom és mikor kicsit kihűlt megfeszítem a bőrt és tépek.

Intim területen a párom csinálja, minden más gyanta szenvedés volt csak, ez tökéletes. Én imádom, minden pénzt megér, pedig nem olcsó.

2012. jún. 1. 16:26
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, azt hiszem ráveszem magam és megpróbálkozom vele mégegyszer, hátha most sekerül. :)

10:10 :légyszi írd le, hogy sikerült a 2. használat :)

2012. jún. 2. 16:15
 8/13 anonim ***** válasza:

10:10-es vagyok.

Most is egész szépen sikerült! Maradtak szálak, de szerintem azért mert még kezdő vagyok! Majd belejövök.. Próbáld meg, hátha menni fog. :)

2012. jún. 2. 19:41
 9/13 anonim ***** válasza:
És az óta sikerült már neked, kedves kérdező? Csak mert én másfél óra után feladtam, és hát ki vagyok bukva, holnap költözök koliba, közös zuhany, minden, én hülye meg direktbe ezért "növesztettem" a szőrt a hónaljamon is, lábamon is, bikinivonalon is, etc. Tökjó.
2012. szept. 2. 08:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Komolyan nem tudom, mit rontok el, mindent úgy csináltam, ahogy az le volt írva..
2012. szept. 2. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!