Veet zselégyanta? (sikertelen próbálkozás)
Veet zselégyantával próbáltam a lábamat és a hónaljamat szőrteleníteni, de szinte egyáltalán nem sikerült. A lábamon csak minimális szőrt vitt le, a hónapljamon semmit. Lehetséges, hogy a sok borotválástól lett annyira erős a szőr, hogy nem tudom gyantával kiszedni? Tudnátok segíteni, hogy mit tehetnék, hogy sikerüljön?
köszönöm a válaszokat :)
dobd ki úgy ahogy van:))
Na de komolyan,nagyon szarok a veet termékek! Én hideggyantát próbáltam kb ha 2-3 szőrszálat levitt,aztán a szőrtelenítőkrémjei is egyenlők a 0-val és még van pofájuk több ezret elkérni ezekért komolyan nevetségesek!!
www.kremmania.hu itt beírod hogy veet,meglátod mindenki így jár,max akinek puha selymes babaszőre van azt talán leviszi..
Én mindenhol azzal gyantázok, a kék tubusossal. Intim területen is. Gyönyörűen leviszi.
Felmelegítem, bepúderezem a lábam, rákenem vékonyan, de nem túl vékonyan, rá a csík, jól lenyomkodom és mikor kicsit kihűlt megfeszítem a bőrt és tépek.
Intim területen a párom csinálja, minden más gyanta szenvedés volt csak, ez tökéletes. Én imádom, minden pénzt megér, pedig nem olcsó.
Köszönöm szépen a válaszokat, azt hiszem ráveszem magam és megpróbálkozom vele mégegyszer, hátha most sekerül. :)
10:10 :légyszi írd le, hogy sikerült a 2. használat :)
10:10-es vagyok.
Most is egész szépen sikerült! Maradtak szálak, de szerintem azért mert még kezdő vagyok! Majd belejövök.. Próbáld meg, hátha menni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!