Hajmosás, ti mit ajánlotok?
hát a hajvasalás nem tesz jót az biztos,nekem töredezik tőle a hajam,rövid a hajam és balszerencsémre mindig reggel ugy nézek ki mint aki egy egy hét után ébredt volna fel mert mindig elfekszem,ezért vasalással mindig segítek rajta,de két hetente egyszer kétszer szerintem nem árthat annyit,én két naponta vasalom.
22/L
Nekem is nagyon zsíros a hajam, ezért én tartok itthon száraz sampont is arra az esetre ha nincs időm hajat mosni minden másnap. :)
A hajhullással ne foglalkozz, az azért van mert nem fésülöd olyan gyakran és így egyszerre jön ki, de amíg nem veszed észre a hajadon, hogy ritkul addig nincs gond.
A hajvaslás tényleg károsít ezért ha kivasalod, akkor használj előtte hővédő sprayt vagy krémet. De azért ne vasald minden nap viszont szerintem ha mondjuk heti 1x kivasalod és előtte használsz ilyen hővédőt akkor nem lesz száraz a hajad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!